Poznati francuski slastičar iz Slovenije Naser Gashi ponovno 10.12.2016. u #gourmandise_lab u Zagrebu!!!


Naser Gashi je diplomirao slastičarstvo na L'ÉCOLE FRANÇAISE DE GASTRONOMIE 
i GREGOIRE FERRANDI PARIS. 

Osnivač je prve francuske škole u Sloveniji. Oko 1500 polaznika je prošlo kroz školovanje kroz 10 godina, profesionalaca i amatera. 
Pripravitelj koncepta i školovanja osoba za otvaranje slastičarni:
- DULCIS CAFFE, Ljubljana
- Slastičarnice ZAGREB u Zagrebu

Također se bavi osposobljavanjem radnika hotela.

Opet se družimo uz prave francuske torte.


Ako ste htjeli doći k nama na ovaj master-class, pazite jer više ne planiramo održavati master-class s ovakvim programom.


Raditi ćemo u vrhunski opremljenoj kuhinji, sa kvalitetnim alatima i sastojcima. Koristiti ćemo vrhunske sastojke, bez umjetnih aroma i praška.
Svaki polaznik/ca proći će kroz cijelu pripremu uz stručno vodstvo!

Naučite izraditi prave francuske mousse torte i pravu tortu Opera.

 

PROGRAM:

Torta Opera 

- biskvit od badema

- maslac krema od kave

- ganache od tamne čokolade

- glazura


Vjosa 

- dekorativni biskvit

- ganache od tropskog voća

- šumsko voće

- mousse od bijele čokolade

- glazura od maline


Rozafa  

- Čokoladni biskvit

- mousse od mliječne čokolade

- insert od badema i lješnjaka

- žele od maline


 Cijena je 870,00*kn s PDV-om.

 *doručak (francuski kroasani, kava, sok, voda) i ručak uključen u cijenu. 

Imamo božićnu akciju, ako povedete još jednu osobu na master-class, onda će biti 100% + 50% iznosa za dvije osobe.

 Početak u 9.00, završetak u 18.00h.

Broj polaznika je ograničen.

Obavezna je prethodna prijava.

Kontaktirajte nas za detalje:
info@gourmandise.hr
telefon: +385 1 61 40 185
telefon: +385 9 9343 6465



Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet