PASTERIZIRANI PIRE OD VIŠANJA MORELLO, 1kg

  • Šifra: D004437N
  • Spremno za isporuku
  • 83,75 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 83,75 Kn / kg
  • Bez poreza: 67,00 Kn

Zaslađeni pasterizirani pire od višanja morello (90%).

Zemlja porijekla: Francuska

Boja: tipična boja višanja morello

Okus: tipičan okus višanja morello, bez stranog okusa.

Miris: tipičan miris višanja morello, bez stranog mirisa

Upute za upotrebu:

Za profesionalnu upotrebu. Za slatkiše, kolače itd.

Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

90% višanja morello (griotte), 10% šečera

Čuvanje

Čuvati na hladom mjestu (temperatura ispod +25°C), u izvornom pakiranju

Rok čuvanja

12 mjeseci od datuma proizvodnje

Nakon otvaranja: čuvati u hladnjaku (+ 2/+6°C) 5 dana maksimum u izvornom pakiranju, dobro zatvoriti

Vrsta pakiranja

Aseptička vrečica

PASTERIZIRANI PIRE OD CRNOG RIBIZLA, 1kg

46,50 Kn 77,50 Kn Bez poreza 37,20 Kn

PEKTIN DGF SERVICE, 1kg

508,75 Kn Bez poreza 407,00 Kn

PASTERIZIRANI PIRE OD JAGODE, 1kg

68,75 Kn Bez poreza 55,00 Kn

PASTERIZIRANI PIRE OD CRVENOG VOĆA, 1kg

68,00 Kn 85,00 Kn Bez poreza 54,40 Kn

SF 124 - SAVARIN SRCA 69,5x72mm

76,25 Kn Bez poreza 61,00 Kn

OBRUČ ZA TART, dimenzija 75mm, 6 kom

129,00 Kn 161,25 Kn Bez poreza 103,20 Kn

PASTERIZIRANI PIRE OD MANGA, 1kg

80,00 Kn Bez poreza 64,00 Kn

PASTERIZIRANI PIRE OD MALINE, 1kg

92,50 Kn Bez poreza 74,00 Kn

PEKTIN 325NH95 DGF SERVICE, 1kg

825,00 Kn Bez poreza 660,00 Kn

PEKTIN 325NH95 DGF SERVICE, 100g

87,50 Kn Bez poreza 70,00 Kn

PEKTIN DGF SERVICE, 100g

56,25 Kn Bez poreza 45,00 Kn

PASTERIZIRANI PIRE OD MARELICE, 1kg

53,00 Kn 66,25 Kn Bez poreza 42,40 Kn

PASTERIZIRANI PIRE OD CRNOG RIBIZLA, 1kg

72,50 Kn Bez poreza 58,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad