Drago nam je sa vama podijeliti da su dani vrhunskog Francuskog slastičarstva opet u #gourmandise_lab!


I opet je to PRVI PUT U HRVATSKOJ!!!


VODITELJICA KIEV INTERNATIONAL CULANARY ACADEMY
(https://www.youtube.com/watch?v=oxRht1iYkME),  Tetyana Verbytska će predstaviti u Zagrebu DEMONSTRACIJSKI master-class

(Vi gledate kako radi chef) 13.01.2016., od 9:00 do 17.00/18.00.


Tetyana Verbystka je profesionalni slastičar, utemeljitelj, direktor i profesor Kievske Internacionalne Kulinarske Akademije.

Nekoliko godina se učila kod najboljih francuskih slastičara modernosti: Guillaume Mabilleau, Quentin Bailly, Nicolas Boussin, Olivier Bajard. Poslije toga je utemeljila svoju školu koja je samo za tri godine dobila svjetsku poznatost. Danas u školu dolaze studenti sa svih kontinenata. 

U svojem radu za kreaciju različitih okusa Tetyana Verbytska koristi znanje koje je dobila u Francuskoj. Dizajni njezinih kreacija imaju izvrsno tanke linije i stvarno su umjetnički. Tatyanini recepti su se počeli objavljivati u svjetski poznatom So Good profesionalnom slastičarskom magazinu. Upravo piše knigu Teorija slastičarstva koja planira izaći u 2016.godini. Izvrsno razgovara na francuskom.


PROGRAM:

1.  Entremet/ torta VOĆNO SRCE:

-      biskvit moelleux od lješnjaka,

-      hrskavi sloj,

-      voćne coulis,

-      mousse,

-      dekoracija od svježeg voća i bojane čokolade



 

2.  Kolač POMME d’OR (ZLATNE JABUKO):

-      mousse od jabuke,

-      jabuka brunoise s vanilijom,

-      keksi sa cimetom,

-      dekoracija od bojanog đenoveškog biskvita



3.  TARTALETE TROPSKO VOĆE:

-      cremeux od tropskog voća,

-      frangipane,

-      glazura mango-tropsko voće

 

4.  ROLADA TROPSKO VOĆE-MLIJEČNA ČOKOLADA:

- streuzel od lješnjaka,

- cremeux od tropskog voća i mliječne čokolade,

- biskvit,

- slastičarska krema,

- dekoracija od tamne čokolade


 

5.  ČOKOLADNE PRALINE:

-      ganache od mliječne čokolade i tropskog voća


 

6. DIJAMANT KEKSI s vanilijom i koricom naranče

 


POŽURITE I OSIGURAJTE SVOJE MJESTO NA OVOM EKSKLUZIVNOM DOGAĐANJU I BUDITE SUKREATOR PRAVIH SLASTIČARSKIH MAJSTORSKIH DJELA.

UČENJE I PRAKSA – SVE U JEDNOME!


Početna „early-bird“ cijena je 950,00kn* sa PDV-om.

Redovna cijena je 1250,00kn* sa PDV-om.

 

Plaćanje od strane pravnih i fizičkih osoba.

Plaćanje 100% ili 50% iznosa unaprijed.

 

Kontaktirajte nas za detalje:

Info@gourmandise.hr

telefon: +385 1 61 40 185

telefon: +385 9 9343 6465


* U cijenu je uključen francuski doručak – pravi francuski kroasani, kava, sok.

VIDIMO SE uskoro u #gourmandise_lab!

 



Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet