PONOVO U HRVATSKOJ!!!

MEILLEUR OUVRIER DE FRANCE (MOF - „Najbolji majstor Francuske“) u području slastičarstva i čokolatjerstva će ponovo posjetiti HRVATSKU kako bi podijelio svoje znanje, stručnost i vještine sa vama!

MOF BRUNO PASTORELLI će predstaviti svoj dvodnevni program* (demonstracijski master-class) u Zagrebu - #gourmandise_lab.

Bruno Pastorelli posjeduje višestruko iskustvo rada u značajnim restoranima. Više godina bio je slastičar u poznatom Assiette Chanpenoise u Reimsu. 20 godina je bio direktor istraživanja i razvoja tvrtke DGF, Francuska, i osiguravao svojom stručnošću održavanje kvalitete proizvoda i širenje postojećih raspona. Proveo je desetke tisuća sati predavajući slastičarima i čokolatijerima u različitim djelovima svijeta.

MOF Bruno Pastorelli je također sukreator međunarodnog umjetničkog slastičarskog natjecanja Mondial Des Arts Sucres.

Format - demonstracijski.


IMAMO BLAGDANSKE AKCIJE!

1) Ako se prijavite na oba dva master-classa od Brune Pastorellia dobit ćete 10% popusta na cjelokupan iznos.

2) Za demo master-class ako idu 2 osobe iz tvrtke ili 2 prijatelja/ 2 prijateljice - 20% popusta za svaku osobu


Na demo master-classu radit ćemo

  • Dizano tijesto za rum babu s izvrsnim sirupom od čokolade i hrskavo-čokoladnom bazom
  • Prhko tijesto za 2 vrste tartova
  • Kuhano tijesto za profitrole
  • 2 vrste čokoladnih pralina (s jednostrukim i dvostrukim punjenjem s makaronsima!!!)
  • makaronse od lješnjaka
  • Megačokoladni desert u obliku čokoladne praline
  • 2 torte u različitim oblicima (klasična i u obliku valjka)

Tijekom master-classa naučit ćete i dobit ćete odgovore na pitanja:
- cijeli postupak izrade perfektnog dizanog tijesta za rum babu, pametno čuvanje polugotovog proizvoda za brzu upotrebu i pravilnom posluživanju rum-babe
- kako raditi s prhkim tijestom, kako ga staviti u kalup, kako ga pravilno peći za savršeni oblik na kraju, kako ga dekorirati – praktično i izvrsno u isto vrijeme
- kako raditi kuhano tijesto i gdje ga koristiti u klasičnoj i ne klasičnoj varijanti
- kako i zašto temperirati čokoladu
- kako pravilno staviti čokoladu u kalup za praline i kako pravilno zatvarati praline
- kako raditi punjenja za čokoladne praline i puno tehnika i tajni oko toga
- kako raditi
- kako slagati francuske torte u različitm oblicima i kako pravilno glazirati torte
- kako raditi savršene, tanke i sjajne dekoracije
 
Ovaj master-class je odličan događaj za Vas:

  • Ako Vi želite vidjeti kako radi najbolji slatičar Francuske, pratiti svaki korak i imati mogučnost postaviti bilo koje pitanje chefu
  • Ako ste u restoranskom biznisu i potrebna Vam inspiracija i znanja za promijeniti ponudu Vašeg restorana
  • Ako imate slatičarnicu, radite u slastičarnici ili imate svoj business za proizvodnju slastica ili catering i iskreno želite biti drugačiji, profesionalniji i kreativniji
  • Ako ste amater i ne mislite svog života bez slastičarstva i uvijek ste u potražni za novim, vrhunskim i savršenim


PROGRAM:
1. RUM BABA SA KESTENOM I ČOKOLADOM
Dizano tijesto
Sirup
Krema s vanilijom i rumom
Pire od kestena
Hrskava baza od lješnjaka 
Čokoladna baza

2. Torta LE ROYAL FRAMBOISE (KRALJEVSKA MALINA)
Čokoladni biskvit
Gel od maline sa sjemenkama
Umak od čokolade i maline

3. Desert CŒUR INTENSE (JAKO SRCE)
Čokoladni biskvit
Čokoladni ganache
Čokoladna glazura

4. Desert s lješnjakom CARA-NOISETTE 
Biskvit od lješnjaka
Prhko tijesto od lješnjaka
Ganache od karamele
Mousse od karamele

5. ČOKOLADNI TART 
Prhko tijesto od lješnjaka
Umak od mliječne čokolade, banana i limete
Karamelizirani sufle od riže

6. ČOKOLADNI TART S PROFITROLIMA
Prhko tijesto od lješnjaka
Zapečena čokoladna krema s bademima
Čokoladni umak
Profitroli s kremom od vanilije

7. ČOKOLADNE PRALINE S KOKOSOM I LIMETOM

8. ČOKOLADNE PRALINE S LJUBIČICOM I MAKARONSOM OD LJEŠNJAKA

Cijena je 2.400,00kn* bez PDV-a (3.000,00kn s PDV-om).

Vaše mjesto bit će rezervirano s plaćanjem 100% ili 50% iznosa unaprijed.

Broj polaznika je ograničen!

Plaćanje od strane pravnih i fizičkih osoba, osoba iz inozemstva.

Ako se prijavite na oba dva master-classa od Brune Pastorellia dobit ćete 10% popusta na cjelokupan iznos.

Kontaktirajte nas za detalje prijave:
Info@gourmandise.hr
telefon: +385 1 61 40 185
telefon: +385 9 9343 6465

*U cijenu je uključen lagani francuski doručak (pravi francuski kroasani, kava, sok), ručak, neograničeno piće i snacks.

VIDIMO SE uskoro u #gourmandise_lab!



Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet