Uzbudljiv master class pod vodstvom nevjerojatne čokolatijerke Emilye Prytkine.


Emilya Prytkina je chef – slastičar hotela sa 5 zvjezdica u Ukrajini, tehnolog restoranskog i hotelskog poslovanja, autorica romana u stilu romantičnih komedija :).

Ona je 100% opsjednuta izradom čokolade!

Imajući ogromnu teorijsku pozadinu i enormno praktično iskustvo, oboje na Čokoladnoj Akademiji u Poljskoj i u proizvodnji (razvoj čokoladnih pralina za hotele, slastičarne i butike), ona razvija nove okuse, kombinacije i dizajn pralina. Možemo je uistinu nazvati ukrajinskom Melissom Coppel!

Praktični je predavač slastičarskih tečajeva u kulinarskoj školi Alcuisine u Ukrajini.

Drago nam je da će Emilya podijeliti s Vama svoju veliku strast za čokoladom od 18.-19.11.2016. u našem #gourmandise_lab.

Ta dva dana (18 radnih sati) biti će 100% posvećena radu sa čokoladom: polikarbonatni kalupi, bojila, sjajni prah - nove tehnike dekoriranja, novi okusi, veličanstvene teksture i oslikavanja.

Ova dva dana će u potpunosti promijeniti Vaš stav prema čokoladnim pralinama.
Nestat će Vaš strah od čokolade i otkrit ćete slikara u sebi.

PROGRAM (slike su dolje):
1 Praline s pistacijom i gelem od crnog ribizla
2 Pivni truffle
3 Truffle s mentom
4 Praline s parmezanom
5 Praline s tekučom karamelom od višnje
6 Praline sa slanom karamelom
7. Praline s marakujom i limetom
8. Praline Baileys
9. Praline s crvenom narančom i pralineom od badema
10. Praline s kozjim sirom i kavijarom od grejpa
11. Draže sa subliminarom malinom
12. Draže s kakao i prahom od mente

Tehnike: bojanje aerografom, emal, trafareti, ručno bojanje

Tijekom master classa naučit ćete:
- Osobitosti čokolade za izradu pralina
- Nekoliko metoda temperiranja čokolade
- Kako raditi sa čokoladom na mramoru
- Razne tehnike oslikavanja pralina
- Kako napraviti ganache i tekuća punjenja
- Kako napraviti praline iz kalupa
- Kako napraviti prave trufflese
- Još puno toga

Early-bird cijena do 01.09.2016. je 2250,00kn s PDV-om*.
Redovna cijena poslje 01.09.2016 je 2500,00kn s PDV-om*.

Nema razlike da li radite u čokoladarnici, u slastičarnici, na proizvodnji ili da samo radite praline doma za prijatelje i obitelj - ovaj master class postat će ogroman pomak za Vas!

Naš princip je izabrati najbolje, surađivati s najboljima i 100% dijeliti informacije odgovarajući na sva vaša pitanja!


Kontaktirajte nas za detalje. Obavezna je prethodna prijava.
info@gourmandise.hr
telefon: +385 1 61 40 185
telefon: +385 9 9343 6465

*doručak (francuski kroasani, kava, sok, voda) i ručak uključen u cijenu.



Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet