Prvi put u Hrvatskoj! MOF Guillaume Mabilleau stiže od 25.9.-27.9.2017. , (10:00-18:00) u #gourmandise_lab s demonstracijskim master-classom!

Program master-classa:


ABSOLU CAFE
Kuhano tijesto u kalupu
Krema od kave
Čokoladni cremeux s kavom
Praline od lješnjaka 50%
Sjajna glazura "Zlatna karamela"

CARAK
Čokoladno prhko tijesto (pate sablee)
Čokoladna krema od badema
Mekana karamela
Sablirani kikiriki
Čokoladni cremeux
Hrskavi sloj od lješnjaka

COOL
Streuzel od badema
Moelleux od badema
Žele
Tučena krema s tonkom
Sjajna glazura s vanilijom

GALET
Streuzel od badema
Moelleux od badema
Žele od jagode i mente
Tučena krema od bademovog mlijeka
Crvena glazura

IVOIRE WEDDING CAKE (SVADBENA TORTA)
Streuzel od badema
Moelleux od badema
Cremeux od tonke
Žele od maline
Mousse od badema s vanilijom
Sjajna glazura s vanilijom

LUNA
Prhko tijesto Lintzer
Krema od badema i lješnjaka
Cremeux od mliječne čokolade i lješnjaka
Tučena krema od vanilije i limuna
Meringa od lješnjaka

MAJORQUE

Hrskavi sloj od lješnjaka
Čokoladni biskvit od badema
Cremeux od mliječne čokolade
Egzotični žele
Čokoladni mousse
Sjajna glazura od mliječne čokolade

MARAGOGYPE
Hrskavi sloj od lješnjaka
Biskvit od lješnjaka
Cremeux od kave
Čokoladni mousse s kavom
Sjajna glazura od mliječne čokolade
Velour

SPLASH
Streuzel od pekana
Čokoladni mouelleux s pekanom
Cremeux od tamne čokolade i tonke
Mousse od kakaa
Sjajna neutralna glazura
Velour

Format - demonstracijski.

Redovna cijena je 4.640,00kn* bez PDV-a.
Akcijska "early-bird" cijena za 100% uplate do 15.06.2017. - 4.176,00kn bez PDV-a (10% popust).

Broj polaznika je ograničen!

Plaćanje od strane pravnih i fizičkih osoba, osoba iz inozemstva.

* U cijenu je uključen francuski doručak (pravi francuski kroasani, kava, sok) i ručak.

VIDIMO SE uskoro u #gourmandise_lab!



Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet