Poznati francuski slastičar iz Slovenije Naser Gashi stiže 26.11.2016. #gourmandise_lab u Zagrebu!!!

Naser Gashi je diplomirao slastičarstvo na L'ÉCOLE FRANÇAISE DE GASTRONOMIE
i GREGOIRE FERRANDI PARIS.

Osnivač je prve francuske škole u Sloveniji. Oko 1500 polaznika je prošlo kroz školovanje kroz 10 godina, profesionalaca i amatera.
Pripravitelj koncepta i školovanja osoba za otvaranje slastičarni:
DULCIS CAFFE, Ljubljana
Slastičarnice ZAGREB u Zagrebu
Također se bavi osposobljavanjem radnika hotela.

PROGRAM:

- Francuski kroasani



- Pain au chocolat (pecivo sa čokoladnim štapićima)



- Pain aux raisins (pecivo sa grožđicama i kremom)


Na hands-on Master-Classu (Vi sami radite zajedno sa chefom) imate priliku naučiti:
- kako napraviti savršeno lisnato dizano tijesto
- koje tehnike koristiti kako biste dobili hrskave kroasane
- na koji način mijesit lisnato dizano tijesto
- koje tehnike slaganja tijesta su najbolje za lisnato dizano tijesto
- kako rezati tijesto za kroasane
- i još puno toga

Cijena je 850,00kn sa PDV-om.

Plaćanje od strane pravnih i fizičkih osoba.
Plaćanje 100% ili 50% iznosa unaprijed, ostatak najkasnije 4 dana prije master classa.



Kontaktirajte nas za detalje:

Info@gourmandise.hr
telefon: +385 1 61 40 185
telefon: +385 9 9343 6465



Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


Moglo bi vas zanimati