Streuzel od kokosa

45g maslaca

45 smeđeg šećera

45g brašna

30g kokosa

35g bademovog brašna DGF

Malo soli


Spojiti maslac sa smeđim šećerom.

Dodati brašno i malo soli. Dobro promiješati.

Dodati bademovo brašno i kokos.

Dovesti do jednolične smjese.

Postaviti na silikonsku podlogu ili papir za pečenje u obliku malih komadića.

Peći 10 minuta na 170°C



 

Žele od egzotičnog voća

300g pirea od egzotičnog voća (210g pirea od manga DGF i 90g tropskog voća DGF)

60g šećera

9g želatine DGF

Želatinu postaviti u hladnu vodu da nabubri.

Zagrijati pire sa šećerom. Dodati ocijeđenu želatinu. Dobro promiješati.

Ako želite dobiti da žele stoji u čaši ukoso, naslonite čaše na nešto stabilno ukoso i istisnite žele u slastičarskoj vrećici u čašu.


 


Čokoladni mousse

90g mliječne couverture čokolade Tropicana 35% DGF Royal

60g mlijeka

150g tučenog vrhnja

 

Zagrijati mlijeko i dodati u rastopljenu čokoladu.

Ohladiti. Dodati tućeno vrhnje sa špatulom na nekoliko puta. Miješati lagano.

Čokoladni mousse najbolje je istiskivati u slatičarskoj vrećici s nastavkom zvijezda.

 






Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


Moglo bi vas zanimati

PASTERIZIRANI PIRE OD MANGA, 1kg

80,00 Kn Bez poreza 64,00 Kn