Emmanuel Hamon - autorska kolekcija deserata

Emmanuel Hamon rođen je 1969. u Bretanji, pomorskoj regiji na zapadnoj obali Francuske. Nakon što je primio CAP pastry chef, chocolatier, confectioner, 1987. godine odlazi u London na godinu i pol. Po povratku u Brest, počinje raditi kao slastičar u poznatoj slastičarnici. Zatim je postao šef slastičarnice na 2 godine. Sa 30 godina, vratio se u Englesku, kao voditelj slastičarstva Kenta.
Godine 2001. konačno se odlučio vratiti u svoj rodni grad Brest i pokrenuti vlastiti posao. Otvorio je slastičarnicu, te dvije godine kasnije osmislio niz karamela pod nazivom "P'tit Zef". Zahvaljujući ovom izumu dobio je diplomu časti od bratstva u "Marmite d'Or". Njegove karamele se prodaju u cijeloj Francuskoj i inozemstvu, uključujući New York i Osaku. Danas, on je slastičar, chocolatier, poznat od strane publike i cijenjen po svojoj kreativnosti i modernosti.
U isto vrijeme, postao je referentan u području visokog slastičarstva s njegovim kreacijama kombinirajući okus, dizajn i originalnost. Tema je brojnih članaka i intervjua, također je prisutan u najprestižnijim gastro vodičima, doprinosi uspjehu recepata za časopise i specijalizirane web stranice.
Dobio je i priznaje za svoje izvorne kreacije od čokolade. Jedan je od rijetkih slastičara čokolatiera iz provincije koji se pojavljuje u medijima između slastičarskih kuća u Parizu, i ove godine ponovno su emitirali njegove Uskršnje kreacije na "LUXE TV".
Emmanuel od 2013. savjetuje i Ambasador je brenda ’Fino de Aroma Master Chocolatier’ za CasaLuker čokolade u Južnoj Americi koji je največi brand baze kakao proizvoda u Kolumbiji za Europu i sva istočna područja. Održava demonstracije u mnogim zemljama.

POŽURITE I OSIGURAJTE SVOJE MJESTO NA OVOM EKSKLUZIVNOM DOGAĐANJU I BUDITE SUKREATOR PRAVIH SLASTIČARSKIH MAJSTORSKIH DJELA.
UČENJE I PRAKSA – SVE U JEDNOME!


Format - demonstracijski s elementima sudjelovanja.

PROGRAM POGLEDAJTE OVDJE

Početna „early-bird“ cijena je 2.800,00kn* bez PDV-a do 25.03.2016.
Redovna cijena je 3.200,00kn* bez PDV-a.
Broj polaznika je ograničen!

Plaćanje od strane pravnih i fizičkih osoba, osoba iz inozemstva.
Plaćanje 100% ili 50% iznosa unaprijed.

Kontaktirajte nas za detalje prijave:
Info@gourmandise.hr
telefon: +385 1 61 40 185
telefon: +385 9 9343 6465

* U cijenu je uključen francuski doručak (pravi francuski kroasani, kava, sok) i ručak.

VIDIMO SE uskoro u #gourmandise_lab!Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet