PEKARSKI PLEH, EXAL® dimenzija 400x300mm

  • Šifra: M310201
  • Spremno za isporuku
  • 225,00 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 225,00 Kn / kom
  • Bez poreza: 180,00 Kn

EXAL podloga za pečenje
Aluminijska podloga s neljepljivim premazom, PTFE, PFOA -free. Siguran za hranu, lakirana donja strana. Maksimalna temperatura pećenja: 250 °C. Podloge su lagane (3 puta lakše od standardnog crnog lima) napravljene su od nehrđajućeg metala tako da se mogu koristiti u hladnjačama i kolektomatima. Nema potrebe mastiti ih. Njihova cijena je isplativa pošto nema potrebe za kupovinom i korištenjem papira za pečenje. Preporučujemo da ih obrišite suhom krpom nakon svake uporabe. Rub podloge visok je 10 mm. Pogodno za kruh, kuhana tijesta, puslice, lisnata tijesta.

Općenito
Specifikacija

Aluminijski pleh s neljepljivim premazom, PTFE, PFOA-free.

Dimenzija: 400x300mm

Zemlja podrijetla

Francuska

ZAŠTITNA RUKAVICA

183,75 Kn Bez poreza 147,00 Kn

PEKARSKI PLEH EXAL®, 600x400mm

311,25 Kn Bez poreza 249,00 Kn

PEKARSKI INOX PLEH, 600x400mm

237,50 Kn Bez poreza 190,00 Kn

PEKARSKI ALUMINIJSKI PLEH SA RUBOM, 600x400mm

438,75 Kn Bez poreza 351,00 Kn

PEKARSKI PLEH "MATFER", plavi čelik, 600x400mm

168,75 Kn Bez poreza 135,00 Kn

PODLOGA FIBERGLASS 5 - FIBERGLAS

108,75 Kn Bez poreza 87,00 Kn

PEKARSKI KIST

46,25 Kn Bez poreza 37,00 Kn

Silpain®, 400x600

203,75 Kn Bez poreza 163,00 Kn

Silpain®, 400x300

147,50 Kn Bez poreza 118,00 Kn

PODLOGA ROULPAT, 585x385

242,50 Kn Bez poreza 194,00 Kn

PEKARSKI PLEH, PERFORIRANI, aluminij, 600x400mm

247,50 Kn Bez poreza 198,00 Kn

PEKARSKI PLEH, PERFORIRANI, aluminij, 400x300mm

176,25 Kn Bez poreza 141,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad