GLAZURA OD BIJELE ČOKOLADE, 3 kg

  • Šifra: D002379
  • Spremno za isporuku
  • 322,50 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 107,50 Kn / kg
  • Bez poreza: 258,00 Kn

Unikatni višenamjenski proizvod vrhunskog okusa i izvrstanom finom obradom.

Glazura za torte, slastice, kolače, deserte na tanjuru, choux i sladoled.

Homogena pasta.

Boja: bijela

Okus: slatkoa i mliječna, karakteristična za bijele čokolade.

Sastojci:

Bijela čokolada 42% (šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, obrano mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije), glukozni sirup (koji sadrži manje od 0,1% kalijevog sorbata), voda, šećer, tvar za želiranje: voćni pektin, voćni pire, bojilo: titan dioksid, regulator kiselosti: limunska kiselina - trikalcijev citrat, zgušnjivač: natrijev alginat.

Upute za upotrebu:

Rastopiti u loncu ili u mikrovalnoj pećnici u skladu željene gustoći i viskoznosti. Dodati makismalno između 10 i 25% vode po kilogramu, ne mijenjajući izvorna svojstva: okus i svjetlinu.

Pomiješati lagano sa lopaticom kako bi izbjegli mjehuriće zraka.

Glazura (icing) se može nanijeti grabilicom; neki stručnjaci ju koriste s raspršivačem.

Za glazuru choux i eklere pripremiti bez dodavanja vode.

Također, ovaj proizvod može se koristiti kao čokoladni umak za deserte na tanjuru ili uz sladoled, gdje mlijeko ili vrhnje za šlag mogu biti zamjena za vodu.

Slijedeća primjena:

                            * Glazura choux, profiterolle i eklera: nije potrebno dodavati vodu.

                            * Svježe i smrznute torte i kolači: dodati 10-20% vode, zagrijati na 50°C i promiješati sa špatulom.

                            * Umaci za desertni preljev: dodati vodu, mlijeko ili vrhnje za šlag. Zagrijati na 40°C, kako bi se homogenizirala.

Pogodna je za zamrzavanje - čuva sjaj.

Općenito
Zemlja podrijetla

Holandija

Sastojci

Bijela čokolada 42% (šećer, kakao maslac, punomasno mlijeko u prahu, obrano mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije), glukozni sirup (koji sadrži manje od 0,1% kalijevog sorbata), voda, šećer, tvar za želiranje: voćni pektin, voćni pire, bojilo: titan dioksid, regulator kiselosti: limunska kiselina - trikalcijev citrat, zgušnjivač: natrijev alginat

Čuvanje

Na suhom i hladnom mjestu (18°C)

Rok čuvanja

24 mjeseca

Vrsta pakiranja

Bijela plastična kadica s drškom

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad