Tečajevi u #gourmandise_lab


27.-29.3.2017. - EMMANUEL HAMON - NOVA autorska kolekcija deserata

27.-29.3.2017. - EMMANUEL HAMON - NOVA autorska kolekcija deserata

27.-29.3.2017. - EMMANUEL HAMON - PROGRAM

27.-29.3.2017. - EMMANUEL HAMON - PROGRAM

RASPORED MASTER-CLASSOVA ZA 4. MJESEC 2017.

RASPORED MASTER-CLASSOVA ZA 4. MJESEC 2017.

1.4.2017. - Choux4Kids: Obiteljski master-class s djecom

1.4.2017. - Choux4Kids: Obiteljski master-class s djecom

8.4.2017. - Viennoiserie française/Francuska peciva

8.4.2017. - Viennoiserie française/Francuska peciva

20.4.2017. - Čokoladne dekoracije

20.4.2017. - Čokoladne dekoracije

21.-22.4.2017. - Čokoladne priče

21.-22.4.2017. - Čokoladne priče

29.4.2017. - Slatko proljeće

29.4.2017. - Slatko proljeće

03.09.2016. - MASTER-CLASS - Francuske torte - Naser Gashi

03.09.2016. - MASTER-CLASS - Francuske torte - Naser Gashi

10.12.2016. - MASTER-CLASS - Francuske torte - Naser Gashi

10.12.2016. - MASTER-CLASS - Francuske torte - Naser Gashi

11.-12.1.2016. - PROGRAM Master-classa Tetyana Verbytska

PROGRAM Master-classa Tetyana Verbytska

13.1.2016. DEMONSTRACIJSKI MASTER-CLASS - Tetyana Verbytska

13.1.2016. DEMONSTRACIJSKI MASTER-CLASS - Tetyana Verbytska

14.-15.01.2017. Hands-on Master-class - MOF Bruno Pastorelli

14.-15.01.2017. Hands-on Master-class - MOF Bruno Pastorelli

14.-16.11.2016. MASTER-CLASS - Slatka klasika na novi način by Emilya Prytkina

14.-16.11.2016. MASTER-CLASS - Slatka klasika na novi način by Emilya Prytkina

16.-17.01.2017. Master-class DEMO - MOF Bruno Pastorelli

16.-17.01.2017. Master-class DEMO - MOF Bruno Pastorelli

Prikazano 1 do 15 [26 stavki - 2 stranica]