Tečajevi u #gourmandise_lab


25.02.2017. - ECLAIRS & CHOUX

25.02.2017. - ECLAIRS & CHOUX

RASPORED MASTER-CLASSOVA ZA 3. MJESEC 2017.

RASPORED MASTER-CLASSOVA ZA 3. MJESEC 2017.

04.03.2017. - MODERNI TARTOVI

04.03.2017. - MODERNI TARTOVI

11.03.2017. Master-class BROWNIE & CHEESECAKOVI

11.03.2017. Master-class BROWNIE & CHEESECAKOVI

18.03.2017. - Master-class SVIJET MAKARONSA

18.03.2017. - Master-class SVIJET MAKARONSA

27.-29.3.2017. - EMMANUEL HAMON - NOVA autorska kolekcija deserata

27.-29.3.2017. - EMMANUEL HAMON - NOVA autorska kolekcija deserata

27.-29.3.2017. - EMMANUEL HAMON - PROGRAM

27.-29.3.2017. - EMMANUEL HAMON - PROGRAM

DVOMJESEČNI tečaj slastičarstva u Gourmandise!!!!!

DVOMJESEČNI tečaj slastičarstva u Gourmandise!!!!!

03.09.2016. - MASTER-CLASS - Francuske torte - Naser Gashi

03.09.2016. - MASTER-CLASS - Francuske torte - Naser Gashi

10.12.2016. - MASTER-CLASS - Francuske torte - Naser Gashi

10.12.2016. - MASTER-CLASS - Francuske torte - Naser Gashi

11.-12.1.2016. - PROGRAM Master-classa Tetyana Verbytska

PROGRAM Master-classa Tetyana Verbytska

13.1.2016. DEMONSTRACIJSKI MASTER-CLASS - Tetyana Verbytska

13.1.2016. DEMONSTRACIJSKI MASTER-CLASS - Tetyana Verbytska

14.-15.01.2017. Hands-on Master-class - MOF Bruno Pastorelli

14.-15.01.2017. Hands-on Master-class - MOF Bruno Pastorelli

14.-16.11.2016. MASTER-CLASS - Slatka klasika na novi način by Emilya Prytkina

14.-16.11.2016. MASTER-CLASS - Slatka klasika na novi način by Emilya Prytkina

16.-17.01.2017. Master-class DEMO - MOF Bruno Pastorelli

16.-17.01.2017. Master-class DEMO - MOF Bruno Pastorelli

Prikazano 1 do 15 [25 stavki - 2 stranica]