PRVI PUT U HRVATSKOJ!!!


MEILLEUR OUVRIER DE FRANCE („Najbolji majstor Francuske“) u području slastičarstva će posjetiti HRVATSKU kako bi podijelio svoje znanje, stručnost i vještine sa vama!

BRUNO PASTORELLI, MOF i slastičar brenda DGF će predstaviti svoj JEDINSTVENI DVODNEVNI PROGRAM* (hands-on master-class) u Zagrebu.


Bruno Pastorelli posjeduje višestruko iskustvo rada u značajnim restoranima. Više godina bio je slastičar u poznatom Assiette Champenoise u Reimsu. Trenutno je direktor istraživanja i razvoja i osigurava svojom stručnošću održavanje kvalitete proizvoda i širenje postojećih raspona.


Bruno Pastorelli je također sukreator međunarodnog umjetničkog slastičarskog natjecanja Mondial Des Arts Sucres (MDAS na Facebooku).
POŽURITE I OSIGURAJTE SVOJE MJESTO NA OVOM EKSKLUZIVNOM DOGAĐANJU I BUDITE SUKREATOR PRAVIH SLASTIČARSKIH MAJSTORSKIH DJELA.

UČENJE I PRAKSA – SVE U JEDNOME!


Cijena je 2500,00kn s PDV-om.

Plaćanje od strane pravnih i fizičkih osoba.

Plaćanje 100% ili 50% iznosa unaprijed, ostatak najkasnije dva dana prije master-classa.

Kontaktirajte nas za detalje:

Info@gourmandise.hr

telefon: +385 1 61 40 185

telefon: +385 9 9343 6465

P.S. Program je najavljen na našoj web stranici i Facebook straniciKomentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet