Drago nam je sa vama podijeliti da su dani vrhunskog Francuskog slastičarstva opet u #gourmandise_lab!

I opet je to PRVI PUT U HRVATSKOJ!!!


VODITELJICA KIEV INTERNATIONAL CULANARY ACADEMY (https://www.youtube.com/watch?v=oxRht1iYkME),

Tetyana Verbytska će predstaviti u Zagrebu hands-on master-class (Vi radite zajedno s chefom) 11-12.01.2016., od 9:00 do 17.00/18.00.


Tetyana Verbystka je profesionalni slastičar, utemeljitelj, direktor i profesor Kievske Internacionalne Kulinarske Akademije.

Nekoliko godina se učila kod najboljih francuskih slastičara modernosti: Guillaume Mabilleau, Quentin Bailly, Nicolas Boussin, Olivier Bajard. Poslije toga je utemeljila svoju školu koja je samo za tri godine dobila svjetsku poznatost. Danas u školu dolaze studenti sa svih kontinenata. 

U svojem radu za kreaciju različitih okusa Tetyana Verbytska koristi znanje koje je dobila u Francuskoj. Dizajni njezinih kreacija imaju izvrsno tanke linije i stvarno su umjetnički. Tatyanini recepti su se počeli objavljivati u svjetski poznatom So Good profesionalnom slastičarskom magazinu. Upravo piše knigu Teorija slastičarstva koja planira izaći u 2016. godini. Izvrsno razgovara na francuskom.


PROGRAM:

1. Entremet/torta Kraljevski Ananas:

- biskvit moelleux od pistacija,

- hrskavi sloj,

- mousse,

- sloj od ananasa, manga, egzotičnog voća i limeta,

- glazura od manga i marakuje,

- čokoladni dekor u boji.


Buche Chanel:

- ganache od ribizla,

- biskvit za rolade,

- slastičarska krema,

- coulis od ribizla, maline i kupine


Frangipane TARTALETE s cremeux od čaja i karamel glazurom:

-      prhko tijesto od badema,

-      frangipane od badema,

-      cremeux sa čajem


Entremet/torta Princeza Baileys:

-      hrskavi sloj,

-      biskvit moelleux od badema,

-      krema s Tonkom,

-      mirror glazura,

-      čokoladni dekor


 Praline Kava-orah:

-      kava ganache,

-      hrskavi sloj s orasima


  Galette sa Frangipaneom od pistacija i višnjama u konjaku:

-      lisnato tijesto naopako,

-      frangipane od pistacija,

-      slastičarska krema,

-      višnje u konjaku

  Galette sa Frangipaneom od badema:

-      lisnato tijesto naopako,

-      frangipane od badema,

-      slastičarska krema od vanilije

  


  Chausson s jabukama:

-      lisnato tijesto naopako,

-      jabuke u karameli s vanilijom

 

4.  Tart ROLETE:

-      lisnato tijesto naopako,

-      punjenje od jabuka i cimeta,

-      grožđice u konjaku,

-      šećer cassonade

 

8.  Francuski QUICHE od crvene ribe i povrća:

- tijesto za quiche,

- punjenje od jaja i vrhnje s morskom soli i paprom,

- crvena riba,

- krumpir, brokula, cherry rajčica, tikvice.

   


POŽURITE I OSIGURAJTE SVOJE MJESTO NA OVOM EKSKLUZIVNOM DOGAĐANJU I BUDITE SUKREATOR PRAVIH SLASTIČARSKIH MAJSTORSKIH DJELA.

UČENJE I PRAKSA – SVE U JEDNOME!

 

Početna „early-bird“ cijena je 2625,00kn* sa PDV-om.

Redovna cijena je 3000,00kn* sa PDV-om.

 

Plaćanje od strane pravnih i fizičkih osoba.

Plaćanje 100% ili 50% iznosa unaprijed.

 

Kontaktirajte nas za detalje:

Info@gourmandise.hr

telefon: +385 1 61 40 185

telefon: +385 9 9343 6465

 

* U cijenu je uključen francuski doručak – pravi francuski kroasani, kava, sok.

VIDIMO SE uskoro u #gourmandise_lab!




Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet