PREHRAMBENO BOJILO U PRAHU TOPLJIVO U MASTIMA, CLD005, BIJELO, 25g

  • Šifra: S73.175.99.0001
  • Spremno za isporuku
  • 68,75 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 2.750,00 Kn / kg
  • Bez poreza: 55,00 Kn

Prehrambena bojila topljiva u mastima, idealna za bojanje masnih masa kao što su čokolada, prhko tijesto od šećera i marcipana.

Pastelni prah za bojenje masne mase, uključujući kakao maslac i čokoladu

Sastojci: Bojilo: E171. Može sadržavati: pšenicu, kolostrum, soju i orašasto voće.

Boja: BIJELA

Način uporabe: Za bijelu čokoladu: dodati oko 4 grama bojila na 100g čokolade. Povećati količinu bojila ako se želi dobiti jača boja.

Za smjese: otopite bojilo s mastima kao što je maslac ili margarin, a potom sipajte u smjesu za obojiti.

Za površinsko bojanje: umočiti vrh četkice u alkohol za prehrambenu upotrebu, uzeti malu količinu bojila i obojiti.

Čuvanje: Čuvati zaštićeno od svjetlosti i na svježem i suhom mjestu i zatvoriti ambalažu nakon upotrebe.

Općenito
Specifikacija

Težina: 25g

Zemlja podrijetla

Italija

Sastojci

Bojilo: E171. Može sadržavati: pšenicu, kolostrum, soju i orašasto voće.

Upute za uporabu

Za bijelu čokoladu: dodati oko 4 grama bojila na 100g čokolade. Povećati količinu bojila ako se želi dobiti jača boja.

Za smjese: otopite bojilo s mastima kao što je maslac ili margarin, a potom sipajte u smjesu za obojiti.

Za površinsko bojanje: umočiti vrh četkice u alkohol za prehrambenu upotrebu, uzeti malu količinu bojila i obojiti.

Čuvanje

Čuvati zaštićeno od svjetlosti i na svježem i suhom mjestu i zatvoriti ambalažu nakon upotrebe.

Rok čuvanja

5 godina

Vrsta pakiranja

Plastična bočica

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad