Sastojci:

100 g bijele čokolade ABSOLU

80 g maslaca

2 jaja

50 g šećera

50 g brašna

 1 žličica ekstrakta vanilije


Postupak:

- Čokoladu rastopite u mikrovalnoj pećnici, svakih 10 - 15 sekundi otvorite i promiješajte da vam čokolada ne zagori. Možete čokoladu rastopiti i na pari. 

- Tek kada se čokolada rastopila dodajte maslac. Ohladite na sobnu temperaturu.

- Miksajte jaja sa šećerom i vanilijom 10-tak minuta, smjesa mora biti gusta i pjenasta.

- Prosijte brašno u smjesu jaja i šećera, i na kraju umiješajte čokoladu sa maslacem.

- Kalupe premažite maslacem ili našpricajte maslacem u spreju DGF. Kalupe napunite do 2/3.

- Pećnicu zagrijte na 180C i pecite 12 - 15 minuta.

- Ukrasite po želji.


Biskvitići su najfiniji i svima najdraži kada ih pečete u **Silikomart kalupima Pata**

Recept

Sastojci:
Priprema:
Težina pripreme:

Lagano

Pribor:

Silikomart kalupi za sladoled



Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


Moglo bi vas zanimati

SPREJ ZA PODMAZIVANJE, 600ml

37,50 Kn Bez poreza 30,00 Kn