LABORATORIJSKA ČOKOLADA VITTORIA U OBLIKU GUMBIĆA – TAMNA ČOKOLADA, 47% kakao min., 2 kg

  • Šifra: D002160
  • Spremno za isporuku
  • 206,25 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 103,13 Kn / kg
  • Bez poreza: 165,00 Kn

Tamna čokolada u obliku gumbića

Kakao: minimalno 47%

7500 komada / 1kg

Sastojci:

Šećer, kakao pasta, kakao maslac, niskomasni  kakao prah, emulgator: sojin lecitin E322, aroma vanilije. Može sadržavati tragove oraha, glutena i mlijeka.

 

Upute za upotrebu:

Primjena u slastičarstvu za dekoracije i ganache.

Ovo je čokolada s manje kakao maslaca, deblja i manjeg sjaja od couverture čokolade.

Zbog toga je više pogodnija za izrađivanje ganache, kreme i mousse.

Rastopite u loncu  ili u mikrovalnoj pećnici na temperaturu između 30 i 35°C.

Pomiješajte s kremom (šlagom) ili s maslacem  po receptu.

Vaša radna temperatura treba biti između 30 i 35°C.

Savjet:

Nemojte kuhati na temperaturi višoj od 35°C.

Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

Šećer, kakao pasta, kakao maslac, niskomasni kakao prah, emulgator: sojin lecitin E322, aroma vanilije. Može sadržavati tragove oraha, glutena i mlijeka.

Čuvanje

Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C

Rok čuvanja

24 mjeseca

Vrsta pakiranja

Plastična vrećica

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad