TAMNA COUVERTURE ČOKOLADA CARAIBES, 72% kakao min., 1kg

  • Šifra: D002105
  • Spremno za isporuku
  • 162,50 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 162,50 Kn / kg
  • Bez poreza: 130,00 Kn

SASTOJCI:

Kakao pasta, šećer, kakao maslac, nemasni kakao prah, emulgator: sojin lecitin E322, aroma vanilije.


UPUTE ZA UPOTREBU:

Primjena u slastičarstvu za dekor, praline i ganache.


ČUVANJE: Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa.


Kristalizacija:

Rastopite u zdjeli  ili u mikrovalnoj pećnici na temperaturi od 50-55°C. Ohladite 2/3 na hladnom stolu (mramor). Obradite čokoladu sa lopaticom dok nije postignuta temperatura od 28-29°C. Zatim dodajte ohlađenu čokoladu u 1/3 tople čokolade u zdjeli kako bi se podigla temperatura do 32-34°C.

Savjet:

Topljivost ove čokolade je viša od uobičajene zbog uporabe "tvrdih" kakao maslaca  (kakao maslac s visokom točkom tališta).

Da biste dobro napravili svoje praline i dekor trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.

Sobna temperatura bi trebala biti između 20 i 22°C, kalupi moraju biti čisti i na sobnoj temperaturi (20-22°C)

Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

Kakao pasta, šećer, kakao maslac, nemasni kakao prah, emulgator: sojin lecitin E322, aroma vanilije

Čuvanje

Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa

Rok čuvanja

24 mjeseca

Vrsta pakiranja

Smeđa plastična vrećica

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad