01.-03.03.2023. - Master-class pod vodstvom chefa Franka Haasnoota
01.-03.03.2023. - Master-class pod vodstvom chefa Franka Haasnoota
Drugi put u #gourmandise_lab u Zagreb stiže FRANK HAASNOOT.
Frank Haasnoot je chef iz Nizozemske s 26-godišnjim iskustvom koji trenutačno radi kao chef konzultant te predavač po cijelom svijetu.
Nakon završetka slastičarske edukacije radio je u nekoliko slastičarnica, uključujući La Tulipe Desserts u New York-u. Radio je kao Chef Pastry Developer za Creme de la Creme i kao Executive Pastry Chef za Dobla.
Sudjelovao je na različitim natjecanjima u Nizozemskoj i na međunarondom nivou,
2007.g. dobio je 4. mjesto na natjecanju World Chocolate Masters u Parizu.
2011. g. postao je pobjednik na World Chocolate Masters.
Nakon ove pobjede Frank je počeo raditi za The Victorian u Kuwaitu (luksuzna konceptualna slastičarnica), Mandarin Oriental Hotel na Taiwanu te za Peninsula Hotel u Hong Kongu.
Sredinom 2017.g. Frank se vratio u Europu i započeo je samostalnu karijeru da bi se mogao slobodno razvijati te raditi na različitim projektima vezanima za slastičarstvo i čokolatijerstvo.
PROGRAM master-classa Franka Haasnoota u Zagrebu u #gourmandise_lab:
1. APPLE
2. ARABICA
3. CAMILLE
4. COCO PUFS
5. DAISY
6. FLORA
7. FRUITERE
8. OPAQUE
9. RAVIOLI
10. YUZU
Format - demonstracijski s minimalnim elementima sudjelovanja.
Redovna cijena je 922,42 eura sa PDV-om.
Za 2-4 polaznika (-10%) cijena je 830,18 eura sa PDV-om (za 100% uplate).
Za 5 i više (-20%) polaznika cijena je 737,94 eura sa PDV-om (za 100% uplate).
Nudimo mogućnost plaćanja na rate.
Plaćanje od strane pravnih i fizičkih osoba, te osoba iz inozemstva.
Broj polaznika je ograničen!
Kontaktirajte nas za detalje prijave:
Info@gourmandise.hr
telefon: +385 1 61 40 185
telefon: +385 9 9343 6465
** U cijenu je uključen lagani slatki doručak-zalogaj (keksi, muffini i/ili tartovi, kava, sok, voda) i ručak (gableci), kava, sok, voda.
VIDIMO SE uskoro u #gourmandise_lab!
Komentari korisnika (0)
Pomognite nam da postanemo bolji
Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?
Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!
Vaš GOURMANDISE
Tagovi Frank Haasnoot