Zadovoljstvo nam je najaviti novi sezonski master-class LJETO U DESERTIMA!

Od 9:00 do 18:00 sati raditi ćemo u vrhunski opremljenoj kuhinji #gourmandise_lab, sa kvalitetnim sastojcima i alatima. 
Svaki polaznik/ca proći će kroz cijelu pripremu uz stručno vodstvo.

Program:

1) Torta FRAISIER

    - biskvit Genoise

     - mousselin krema

     - konfi od jagode

     - čokoladna dekoracija

     - svježe jagode


2) Mini CHARLOTTE s jagodom (individualne deserte)

     - biskvit Lady Fingers

     - lagani mousse od jagode

     - žele od jagode

     - svježe jagode


3) PANNA COTTA s limetom i šumskim voćem


Obavezna je prethodna prijava :)

Maksimalni broj polaznika je 8 osoba.


Cijena je 600kn sa PDV-om (u cijenu je uključen slatki doručak-zalogaj (kroasani, kekse i sl.), i piće).


Kontaktirajte nas za detalje prijave:
info@gourmandise.hr
telefon: +385 1 61 40 185
telefon: +385 9 9343 6465



Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet