MLIJEČNA COUVERTURE ČOKOLADA 41% LE MARA, 1kg

  • Šifra: D002134G
  • Spremno za isporuku
  • 131,25 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 131,25 Kn / kg
  • Bez poreza: 105,00 Kn

MLIJEČNA COUVERTURE ČOKOLADA 41% LE MARA, 1kg

Prepakirano.

Gumbići od tamne čokolade - 2 cm

Kakao: 41% minimalno

Sastojci:

Šećer, kakao maslac, kakao mlijeko, mlijeko u prahu, emulzifikator: suncokretov lecitin (E322), prirodna aroma vanilije.

Može sadržavati tragove oraha

Upute za uporabu:
Primjena u slastičarstvu za dekor, praline i ganachi.

Kristalizacija:

Rastopite u zdjeli  ili u mikrovalnoj pećnici na temperaturi od 45°C. Ohladite 2/3 na hladnom stolu (mramor). Obradite čokoladu sa lopaticom dok nije postignuta temperatura od 26-27 °C. Zatim dodajte ohlađenu čokoladu u 1/3 tople čokolade u zdjeli kako bi se podigla temperatura do 30-31°C.

Savjet:

Topljivost ove čokolade je viša od uobičajene zbog uporabe "tvrdih" kakao maslaca  (kakao maslac s visokom točkom tališta).

Da biste dobro napravili svoje praline i dekor trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.

Sobna temperatura bi trebala biti između 20 i 22°C, kalupi moraju biti čisti i na sobnoj temperaturi (20-22°C)

Općenito
Specifikacija
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

Šećer, kakao maslac, kakao mlijeko, mlijeko u prahu, emulzifikator: suncokretov lecitin (E322), prirodna aroma vanilije. Može sadržavati tragove oraha.

Čuvanje

Na suhom i hladnom mjestu, između 15°C i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad