Tamna couverture čokolada, 55% kakao min., 5kg

  • Šifra: D002173
  • Spremno za isporuku
  • 362,50 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 72,50 Kn / kg
  • Bez poreza: 290,00 Kn

Gumbići od tamne čokolade - 2 cm

Čokolada s karakternim notama lješnjaka.

Kakao: 55% minimalno

Sastojci:

Kakao pasta, šećer, kakao maslac, emulzifikator: suncokret lecitin i aroma vanilije. Može sadržavati tragove oraha i mlijeka.

pute za uporabu:

Primjena u slastičarstvu za dekor, praline i ganachi.

Kristalizacija:

Rastopite u zdjeli  ili u mikrovalnoj pećnici na temperaturi od 50-55°C. Ohladite 2/3 na hladnom stolu (mramor). Obradite čokoladu sa lopaticom dok nije postignuta temperatura od 27-28°C. Zatim dodajte ohlađenu čokoladu u 1/3 tople čokolade u zdjeli kako bi se podigla temperatura do 32-34°C.

Savjet:

Toplina ove čokolade je viša od uobičajene zbog uporabe "tvrdih" kakao maslaca  (kakao maslaci s visokom  točkom tališta).

Da biste dobro napravili svoje praline i dekor  trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.

Sobna temperatura bi trebala biti između 20 i 22°C, kalupi moraju biti čisti i na sobnoj temperaturi (20-22°C.)


Nutritivne vrijednosti na 100g

Energija  2297 kJ / 552 Kcal

Masti        35g

Od kojih zasićene masne kiseline   21g

Ugiljikohidrati  49g

Od kojih šećeri  45g

Bjelančevine  6.2g

Sol   0.017g

Natrij 0.006g

Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

Kakao pasta, šećer, kakao maslac, emulzifikator: suncokret lecitin i aroma vanilije. Može sadržavati tragove oraha i mlijeka.

Čuvanje

Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa

Rok čuvanja

24 mjeseca

Vrsta pakiranja

Prepakirano - plastična vrečica

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad