Više informacija o master-classu možete pronaći ovdje.

PROGRAM:

GALAXY

- nježni biskvit od lješnjaka

-karamelizirani lješnjaci

- Dulcey krema

- hrskavi sloj s lješnjakom

- Dulcey Supreme

- mekana glazura Dulcey

 

100% ČOKOLADNI TART 

- čokoladno prhko tijesto

- vlažni čokoladni biskvit

- čokoladni ganache

- čokoladni mousse

- glazura od mliječne čokolade

- čokoladni nougatin  

 

LJEŠNJAK TART

- prhko tijesto s lješnjacima

- mekani praline od lješnjaka 66%

- mekana pečena krema od lješnjaka

- cremeux od lješnjaka

- krema Chantilly od mliječne čokolade

- čokoladna boja

 

SAN MARCO

- bečki biskvit s kavom

- kava punč

- mekana karamela s kavom

- lagani ganache s maskarponeom i kardamomom

- hrskavi čokoladni streusel

 

 

ORIGINE

- čokoladni biskvit Sacher

- cremeux od vanilije

- mousse Caraibes

- čokoladna mirror glazura

- glazura Rocher s bademima

 

PARIS-BREST

- kuhano tijesto

- hrskavi craquelin

- praline od lješnjaka

- Mousselne krema s pralineom

- karamelizirani lješnjaci

 

ECLAIR SPECULOS CRANBERRY

- kuhano tijesto

- krema Speculos

- tučeni ganache Speculos

- hrskavi sloj Speculos s brusnicama

- glazura Dulcey Speculos

 

ECLAIR MALINA/CRNI RIBIZL

- kuhano tijesto

- krema maline i crnog ribizla

- glazura od maline

 

 

CHOUCHOU À LA VANILLE

- kuhano tijesto

- hrskavi craquelin

- hrskavi Chouchou

- krema od vanilije

- krema Chantilly od vanilije

- praline od lješnjaka i badema 60%

 

 

BANOFFE

- brownie s bananom i mliječnom čokoladom

- mousse Dulce de Leche

- hrskavi Speculos

- icing od mliječne čokolade

- compote od šumskog voća

- tučeni ganache Speculos

 

LA VIE EN ROSE

- Cigarettes Russes mix (keksi)

- mekani biskvit

- sirup

- krema Sublime

- confit od jagoda

- tučeni ganache od vanilije i badema

 

ROCHERS

- čokoladni biskvit

- tekući praline

- krema s kakao zrnima

- čokoladni mousse

- streusel od lješnjaka

- glazura od mliječne čokolade

Kontaktirajte nas za detalje prijave:
Info@gourmandise.hr
telefon: +385 1 61 40 185
telefon: +385 9 9343 6465

VIDIMO SE uskoro u #gourmandise_lab!



Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


Tagovi Karim Bourgi