TEX05 - SILIKONSKA PODLOGA ZA PEČENJE I DEKORACIJU SA ARABESQUE TEKSTUROM
- Šifra: S33.055.20.0065
- Proizvoda trenutno nema na skladištu. Kontaktirajte nas za detalje
113,75 Kn
- U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
- Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
- Cijena za jedinicu mjere: 113,75 Kn / kom
- Bez poreza: 91,00 Kn
Silikonska podloga za pečenje i dekoraciju.
Tekstura arabesqua.
VELIČINA: 250x185 mm, visina 6 mm
Općenito | |
Zemlja podrijetla | Italija |
Vrsta pakiranja | Kartonska kutija |
SET KIT BUCHE COFFEE06 - KIT SILIKONSKI KALUP BUCHE + SILIKONPODLOGA ZA PEČENJE SA TEKSTUROM KAVE
237,50 Kn Bez poreza 190,00 Kn
KIT BUCHE WOOD01 - KIT SILIKONSKI KALUP BUCHE + SILIKONPODLOGA ZA PEČENJE SA DRVENOM STRUKTUROM
237,50 Kn Bez poreza 190,00 Kn
KIT BUCHE ARABESQUE05 - KIT SILIKONSKI KALUP BUCHE + SILIKONPODLOGA ZA PEČENJE SA ARABESQUE TEKSTUROM
237,50 Kn Bez poreza 190,00 Kn
TEX01 - CRNA SILIKONSKA PODLOGA ZA PEČENJE I DEKORACIJU SA TEKSTUROM DRVA
113,75 Kn Bez poreza 91,00 Kn
PODLOGA FIBERGLASS 5 - FIBERGLAS
102,50 Kn Bez poreza 82,00 Kn
Silpat® Macaroons, 600x400
232,50 Kn Bez poreza 186,00 Kn
TAPIS ROULADE 01 - silikonska podloga.
135,00 Kn Bez poreza 108,00 Kn
Silpain®, 400x600
203,75 Kn Bez poreza 163,00 Kn
Silpain®, 400x300
147,50 Kn Bez poreza 118,00 Kn
KIT BUCHE VIENNA02 - SILIKONSKI KALUP BUCHE + SILIKONSKA PODLOGA ZA PEČENJE SA VIENNA STRUKTUROM
237,50 Kn Bez poreza 190,00 Kn
KIT BUCHE MATELLASSE03 - SILIKONSKI KALUP BUCHE + SILIKONSKA PODLOGA ZA PEČENJE SA MATELLASSE` STRUKTUROM
226,25 Kn Bez poreza 181,00 Kn
KIT BUCHE POIS04 - SILIKONSKI KALUP BUCHE + SILIKONSKA PODLOGA ZA PEČENJE SA POIS STRUKTUROM
237,50 Kn Bez poreza 190,00 Kn
SILPAT® Macarons, 400x300mm, dimenzija makaronsa 30mm
301,25 Kn Bez poreza 241,00 Kn
DIAMOND BUCHE, dimenzija80x250mm, visina 67mm
206,25 Kn Bez poreza 165,00 Kn
Pomognite nam da postanemo bolji
Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?
Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!
Vaš GOURMANDISE