DVOMJESEČNI tečaj francuskog slastičarstva - LA BASE DE L'ART DE LA PATISSERIE.

SEZONA 13.

Bazira se na receptima poznatih svjetskih slastičara: MOF Bruno Pastorelli, Emmanuel Hamon, a također Karim Burgi, MOF Guillaume Mabilleau, Johan Martin.

Voditelj Tečaja - Elena Shkunikova. 

https://www.instagram.com/desertiduo/

Početak tečaja -  12.04.2023.g.

Tečaj traje 8 tjedana 

Svaki ponedjeljak, utorak i srijedu - 8 tjedana. 

Prvi tjedan - srijeda, ćtvrtak, petak.

Početak će biti u 17.00h (ili ako grupa ima mogučnost u 10:00).

Naš profesionalno opremljeni #gourmandise_lab nalazi se na adresi: ulica Remetinec 42, Zagreb, 10020 (kod Arena centara)


Maksimalan broj sudionika je SAMO 6 osoba!
 
Program tečaja:

  1. tjedan – klasične međunarodne i francuske torte i kolače
  2. tjedan – prhko tijesto: tartovi, cheesecakovi, keksi
  3. tjedan – mali slatkiši i čokoladna dekoracija
  4. tjedan – pekara (osim kruha)
  5. tjedan – čokoladne praline (u kalupima, rezane, truffes)  
  6. tjedan – Mouse torte
  7. tjedan -  individualni deserti
  8. tjedan – ISPIT (svaki sudionik radi svoj program za ispit) – mousse torta s čokoladnom dekoracijom, tart, ekler, čokoladne praline i makaronsi

Program je napravljen tako da bismo prošli što više različitih deserata i da biste u budućnosti mogli koristiti dobiveno znanje i recepte za izradu vlastitih recepata, kombinacija i dekoracija.


Svaki recept radite sami od početka do kraja. Ako ste u restoranskom biznisu, bit će naglašavanje na tome kako možete koristiti klasične recepte za posluživanje u restoranu.

Ako ste u restoranskom biznisu, bit će naglašavanje na tome kako možete koristiti klasične recepte za posluživanje u restoranu.


BONUSI za sudionike slastičarskog tečaja od GOURMANDISE:

  • slastičarska kuta koju ćete nositi na tečaju i koja će Vam ostati nakon završetka
  • popusti na naše proizvode koje imamo na stanju i popusti na master-classove tijekom razdoblja kada će se održavati slastičarski tečaj 
  • Fotoalbum/ portfolio profesionalnih slika svojih radova s ispita koje ćete moći koristiti dalje za prezentaciju svog rada i svoju promociju
  • posebna cijena za profesionalni slastičarski kofer s profesionalnim slastičarskim priborom od francuskog proizviđača MATFER.

Nakon ispita se dobiva Certifikat, ali to nije onaj koji se dobiva po završetku školovanja (svjedodžba).

Puna cijena tečaja je 2986,263euro (22.500,00kn) s uključenim PDV-om.

Za jednokratne uplate nudimo 20% popusta. Iznos za uplatu 2389,00 euro (18000,00kn ) sa PDVom do 01.04.2023.g..

Također, može se plaćati na rate UGOVOROM do 5 rata - Božićni popust 10%. Iiznos za uplatu 2687,64euro (20250,00kn ) sa PDVom.

ili kartično 24 rata - bez popusta - iznos za uplatu 2986,263euro (22500,00 kn ) sa PDVom, ali kartica mora biti isključivo od ZABE.

Naša profesionalno opremljena radionica Gourmandise_lab nalazi se u Zagrebu (Ulica Remetinec 42, (kod Arena centara).

Ako ste zainteresirani za ovaj tečaj, pošaljite nam Vaš upit – rado ćemo Vam javiti detaljnije informacije!

+385 1 61 40 158,
+385 99 343 6465
info@gourmandise.hr



Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet