KALUP YOULD LOG EXOPAN®
- Šifra: M340625
- Potrebna pred-narudžba
213,75 Kn
- U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
- Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
- Cijena za jedinicu mjere: 213,75 Kn / kom
- Bez poreza: 171,00 Kn
Exopan®:
Kvalitetan čelik s neljepljivom površinom iznutra i zaštitnim emajlom izvana.
Idealan je za kuhanje tijesta, EXOPAN konbinira kvalitetu kuhanja s bijeli limom s jednostavnošću uporabe neljepljive površine.
Finoća od čelika pridonosi razvoju boje proizvoda.
Jednostavno obrišite iznutra i izvana.
Ovaj materijal ne smije biti izložen vlazi (perilica posuđa, hladnjak...).
Exopan kalupa za kekse, yule logs, mousseve ili druge kolače.
Neljepljivi premaz za jednostavno vađenje.
Općenito | |
Specifikacija | Exopan® |
Zemlja podrijetla | Francuska |
ČOKOLADNI POSIP ZA DEKORACIJU, 1 kg
125,00 Kn Bez poreza 100,00 Kn
IZOMALT, 1kg
100,00 Kn Bez poreza 80,00 Kn
KOMADIĆI MALINE (3-5mm), 500g
140,00 Kn Bez poreza 112,00 Kn
KANDIRANA NARANČA, KORA, 1kg
177,50 Kn Bez poreza 142,00 Kn
KANDIRANA NARANČA, KRIŠKE, 1kg
145,00 Kn Bez poreza 116,00 Kn
KOMADIĆI KARAMELE, 500g
127,50 Kn Bez poreza 102,00 Kn
KOMADIĆI BOROVNICE (3-5mm), 500g
142,50 Kn Bez poreza 114,00 Kn
FINGER YULE-LOG OKVIR, 60mm
387,50 Kn Bez poreza 310,00 Kn
EXOPAN KALUP ZA KOLAČE I KRUH, 230x45x50mm, visina 50mm
310,00 Kn Bez poreza 248,00 Kn
EXOPAN KALUP ZA KOLAČE I KRUH, 290x45x50mm, visina 50mm
278,75 Kn Bez poreza 223,00 Kn
BABA KALUP, OKRUGLI, EXOGLASS®, dimenzija 60mm, visina 60mm, pakiranje od 6 kom.
432,50 Kn Bez poreza 346,00 Kn
KANDIRANI LIMUN, male kockice, 1kg
127,50 Kn Bez poreza 102,00 Kn
Kalupi od nehrđajučeg čelika - 6kom. Dimenzije 70x38mm
278,75 Kn Bez poreza 223,00 Kn
IZOMALT Gallia, 1kg
100,00 Kn Bez poreza 80,00 Kn
Pomognite nam da postanemo bolji
Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?
Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!
Vaš GOURMANDISE