PEKARSKI PLEH "MATFER", plavi čelik, 400x300mm

  • Šifra: M310101
  • Spremno za isporuku
  • 137,50 Kn

  • Bez poreza: 110,00 Kn

Posebno dizajniran za peći, sa 4 zaobljena ruba.

Vrhunske kvalitete, brušen, otporan.                                        

                                                                                                 

UPUTE ZA KORIŠTENJE PLEHOVA OD PLAVOG ČELIKA

- Novi plehovi mogu se koristiti nakon postupka predobrade.  

- Za doro vruče čiščenje, plehove treba zagrijati na 100°C te s komadom krpe prebrisati. Postupak se mora ponoviti tri puta. 

- Plehovi moraju se podmazivati ​​uljem ili kvalitetnom masnoćom i zagrijavati na 180°C tijekom 2 sata. 

-  Kada se izvadi iz pećnice, očistite krpom još jednom, a zatim ih namastite. 

- Tek tad su spremni za korištenje. 

- Podmazivanje mora se ponoviti prije svakog korištenja.


Napomena: Plehovi od plavog čelika osjetljivi su na vlagu te se ne bi trebali pohranjivati u vlažnim prostorijama (hladna komora, fermentacijska komora).

Čistite samo suhom krpom. Korištenje abrazivne spužve je zabranjeno. To može oštetiti gornji sloj metala te tad gubi svoja svojstva.

Pranje u perilici nije preporučljivo. Ako limove operete u perilici posuđa, pobrinite se da ih osušite i namažite ih odmah nakon toga, slijedeći gore opisani postupak. 

Općenito
Materijal

Plavi čelik

Zemlja podrijetla

Francuska

PEKARSKI PLEH EXAL®, 600x400mm

311,25 Kn Bez poreza 249,00 Kn

PEKARSKI PLEH "MATFER", plavi čelik, 600x400mm

171,25 Kn Bez poreza 137,00 Kn

PEKARSKI PLEH, EXAL® dimenzija 400x300mm

235,00 Kn Bez poreza 188,00 Kn

PEKARSKI PLEH, PERFORIRANI, aluminij, 600x400mm

247,50 Kn Bez poreza 198,00 Kn

PEKARSKI PLEH, PERFORIRANI, aluminij, 400x300mm

176,25 Kn Bez poreza 141,00 Kn

ZAŠTITNA RUKAVICA, 20cm

227,50 Kn Bez poreza 182,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad