PREHRAMBENO BOJILO U PRAHU TOPLJIVO U MASTIMA, CLD008, CRNO, 25g
- Šifra: S73.178.99.0001
- Spremno za isporuku
68,75 Kn
- U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
- Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
- Cijena za jedinicu mjere: 2.750,00 Kn / kg
- Bez poreza: 55,00 Kn
Prehrambena bojila topljiva u mastima, idealna za bojanje masnih masa kao što su čokolada, prhko tijesto od šećera i marcipana.
Pastelni prah za bojenje masne mase, uključujući kakao maslac i čokoladu.
Sastojci: Bojilo: E153*. Može sadržavati: pšenicu, kolostrum, soju i orašasto voće.
Boja: CRNA
Način uporabe: Za bijelu čokoladu: dodati oko 4 grama bojila na 100g čokolade. Povećati količinu bojila ako se želi dobiti jača boja.
Za smjese: otopite bojilo s mastima kao što je maslac ili margarin, a potom sipajte u smjesu za obojiti.
Za površinsko bojanje: umočiti vrh četkice u alkohol za prehrambenu upotrebu, uzeti malu količinu bojila i obojiti.
Čuvanje: Čuvati zaštićeno od svjetlosti i na svježem i suhom mjestu i zatvoriti ambalažu nakon upotrebe.
Općenito | |
Specifikacija | Težina: 25g |
Zemlja podrijetla | Italija |
Sastojci | Bojilo: E153*. Može sadržavati: pšenicu, kolostrum, soju i orašasto voće. |
Upute za uporabu | Za bijelu čokoladu: dodati oko 4 grama bojila na 100g čokolade. Povećati količinu bojila ako se želi dobiti jača boja. |
Čuvanje | Čuvati zaštićeno od svjetlosti i na svježem i suhom mjestu i zatvoriti ambalažu nakon upotrebe. |
Rok čuvanja | 2 godine |
Vrsta pakiranja | Plastična bočica |
PREHRAMBENO BOJILO U PRAHU TOPLJIVO U MASTIMA, CLD001 - NARANČASTO, 25g
75,00 Kn Bez poreza 60,00 Kn
PREHRAMBENO BOJILO U PRAHU TOPLJIVO U MASTIMA, CLD004, SMEĐE, 25g
75,00 Kn Bez poreza 60,00 Kn
Pomognite nam da postanemo bolji
Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?
Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!
Vaš GOURMANDISE