Baza za bavarsku kremu - tropko voće/marakuja, 1kg

  • Šifra: V353402-06
  • Spremno za isporuku
  • 92,50 Kn
  • 83,25 Kn

  • Bez poreza: 66,60 Kn

Voćne baze za mousseve i bavaroise (bavarske) kreme

-novi LÉONCE BLANCE proizvodi su razvijeni da bih olakšali pripremu voćnih deserata koristeći pasterizirani voćne baze za mousseve koji sadrži kvalitetne sastojke.

-proces proizvodnje novih LÉONCE BLANCE proizvoda temelji se na dugogodišnjem znanju i know how u smislu izrade proizvoda visoke kvalitete.

- od 1kg baze LÉONCE BLANCE i od 2kg slatkog vrhnja možete dobiti 3kg moussea, t.j. 5,3l izmiksamog gotovog proizvoda, što znači oko 67 deserata u čaši (po 80ml) ili 53 monoporcija (po100ml).

Deserte pripremjene koristeći baze LÉONCE BLANCE mogu se smrznuti, što daje mogućnost pripremiti veliku količinu proizvoda unaprijed. Odmrzavanje traje samo 2 sata. Što se tiče visualnog aspekat nakon odmrzavanja, deserti imaju jednolične teksture.


POSTUPAK PRIPEREME:

  1. otvorite vrećicu LÉONCE BLANC i stavite sadržaj u posudu
  2. Izmiksajte slatko vrhnje 35% (bez šećera, termički neobrađeno) u proporciji 2 dijela slatkog vrhnja i 1 dio baze LÉONCE BLANC (naprimjer, 2kg slatkog vrhnja na 1kg baze LÉONCE BLANC)
  3.  Pomalo dodajte tučeno slatko vrhnje u bazu LÉONCE BLANC (prvo s pjenjačom, dalje – sa špatulom)
Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

voće 85% (jabuka 64%, koncentrat soka tropskog voća/marakuje 21%), sećer, zgušnjivaći: pektin (pektin, natrijev heksametafosfat, dekstroza) i modificirani kukuruzni škrob, korekcija kiseline: natrijev citrat i limunska kiselina, voda, bojila: beta karoten, aroma, aditivi: kalijev sorbat, antioksidansi: askorbinska kiselina.

Upute za uporabu

  1. Otvorite vrećicu LÉONCE BLANCE i stavite sadržaj u posudu

  2. Izmiksajte slatko vrhnje 35% (bez šećera, termički ne obrađeno) u proporciji 2 djela slatkog vrhnja i 1 dio baze LÉONCE BLANCE (naprimjer, 2kg slatkog vrhnja na 1kg baze LÉONCE BLANCE)

  3. Pomalo dodajte tučeno slatko vrhnje u bazu LÉONCE BLANCE (prvo s pjenjačom, dalje – sa špatulom).


Vaš mousse je spreman za korištenje kao sastavni dio Vaših deserata.

Čuvanje

Rok trajanja: unutar 12 mjeseci od datuma proizvodnje


Čuvanje prije otvaranja: čuvati na suhom i tamnom mjestu, preporučljiva temperatura do +25°C


Čuvanje nakon otvaranja: čuvati zatvroreno u frižideru. Konzumirati u roku od 48 sati (pod normalnim uvijetima korištenja).

Baza za bavarsku kremu - MALINA, 1kg

83,75 Kn Bez poreza 67,00 Kn

Baza za bavarsku kremu - kruška, 1kg

67,50 Kn 75,00 Kn Bez poreza 54,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad