Čokoladne kapljice 44%, 6kg

  • Šifra: D002118
  • Spremno za isporuku
  • 437,50 Kn
  • 393,75 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 65,63 Kn / kg
  • Bez poreza: 315,00 Kn

Čokoladne kapljice, oko 7500 komada po 1kg

Kakao: minimalno 44%


Sastojci:

Šećer, kakao masa, kakao maslac, emulgator: lecitini suncokreta (E322), aroma vanilije

Može sadržavati tragove oraha i mlijeka.


Čuvanje: 

Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa 


UPUTE ZA UPORABU:

Primjena u slastičarstvu za dekoracije, čokoladne praline (za umakanje i stavljanje u kalupe), ganache te kreme.    


Čuvanje: 

Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 20°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa


Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

Šećer, kakao masa, kakao maslac, emulgator: lecitini suncokreta (E322), aroma vanilije.

Može sadržavati tragove oraha i mlijeka

Upute za uporabu

Primjena u slastičarstvu za dekoracije, čokoladne praline (za umakanje i stavljanje u kalupe), ganache te kreme.

Čuvanje

Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa

Rok čuvanja

24 mjeseci

MLIJEČNA COUVERTURE ČOKOLADA 41% LE MARA, 1kg

118,13 Kn 131,25 Kn Bez poreza 94,50 Kn

Bijela couverture čokolada 30%, 1kg

82,13 Kn 91,25 Kn Bez poreza 65,70 Kn

Mliječna couverture čokolada 33%, 1kg

72,00 Kn 80,00 Kn Bez poreza 57,60 Kn

Tamna couverture čokolada 50%, 1kg

76,50 Kn 85,00 Kn Bez poreza 61,20 Kn

Čokoladne kapljice 44%, 1kg

73,13 Kn 81,25 Kn Bez poreza 58,50 Kn

Bijela couverture čokolada 30%, 5kg

393,75 Kn 437,50 Kn Bez poreza 315,00 Kn

Bijela couverture čokolada 30%, 20kg

1.750,00 Kn Bez poreza 1.400,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad