Poštovani/Dragi naši prijatelji,

Zbog novonastalih okolnosti primorani smo odgoditi master-class by Frank Haasnoot. Naime, kao što znate, situacija oko corona virusa je ozbiljna i želimo se ponašati odgovorno te slijediti savjete i preporuke hrvatske vlade. Nije izvedivo da se master-class održi te je onemogućen sam dolazak chefa u RH. U skladu sa svime navedenim dogovorili se sa Chefom za novi termin održavanja master-classa 5-7.10.2020g.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju!


Prvi put u #gourmandise_lab u Zagreb stiže FRANK HAASNOOT.

Frank Haasnoot je chef iz Nizozemske s 23-godišnjim iskustvom koji trenutačno radi kao chef konzultant te predavač po cijelom svijetu. 

Nakon završetka slastičarske edukacije radio je u nekoliko slastičarnica, uključujući La Tulipe Desserts u New York-u. Radio je kao Chef Pastry Developer za Creme de la Creme i kao Executive Pastry Chef za Dobla.

Sudjelovao je na različitim natjecanjima u Nizozemskoj i na međunarondom nivou,

2007.g. dobio je 4. mjesto na natjecanju World Chocolate Masters u Parizu.

2011. g. postao je pobjednik na World Chocolate Masters.

Nakon ove pobjede Frank je počeo raditi za The Victorian u Kuwaitu (luksuzna konceptualna slastičarnica), Mandarin Oriental Hotel na Taiwanu te za Peninsula Hotel u Hong Kongu. 

Sredinom 2017.g. Frank se vratio u Europu i započeo je samostalnu karijeru da bi se mogao slobodno razvijati te raditi na različitim projektima vezanima za slastičarstvo i čokolatijerstvo. 


PROGRAM:

1. Sweet basil

  • Prhko tijesto
  • Biskvit Joconde
  • Marmelada od mandarina
  • Cremeux od limuna s bosiljkom
  • Chantilly s bosiljkom
  • Neutralna glazura
  • Mirror glazura


2. Piedmont

  • Praline od lješnjaka
  • Hrskavi sloj s lješnjakom
  • Krema mousseline s lješnjakom
  • Meringa s lješnjakom
  • Tučeni ganache s kavom


3. Black Forest

  • Čokoladno prhko tijesto
  • Biskvit s tamnom čokoladom
  • Chantilly s vanilijom i Kirsch-em
  • Glazura od tamne čokolade
  • Višnje u alkoholu
  • Chantilly od mliječne čokolade
  • Čokoladna dekoracija


4. Tart chocolat

  • Čokoladni crumble
  • Čokoladni biskvit
  • Hrskavi sloj s kakaom
  • Čokoladni cremeux
  • Praline od kakaa
  • Glazura od tamne čokolade


5. Tart s borovnicama

  • Prhko tijesto
  • Biskvit Joconde
  • Džem od borovnica i ljubičice
  • Glazura od borovnica
  • Slastičarska krema


6. Sereh

  • Crumbles s limunom
  • Biskvit od badema s limunskom travom
  • Egzotični compote od manga
  • Tučeni ganache s limunskom travom
  • Mousse od manga
  • Confit od manga


7. Pecan

  • Prhko tijesto
  • Pekan orasi
  • Biskvit Joconde
  • Glazura


8. Lait lime

  • Mousse s čajem i mliječnom čokoladom
  • Marmelada od limete
  • Cremeux od limete
  • Lagani biskvit s čokoladom
  • Streusel s mliječnom čokoladom
  • Glazura
  • Čokoladni cvijet


9. Chocolate Vanilla

  • Čokoladna meringa
  • Crémeux od tamne čokolade
  • Chantillys s vanilijom
  • Biksvit s tamnom čokoladom
  • Čokoladna dekoracija
  • Velour 1:1


10. Choco Coco

  • Čokoladno prhko tijesto
  • Čokoladni crumble
  • Daquoise s kokosom
  • Confit od limete
  • Tučeni ganache s likerom
  • Čokoladna dekoracija


Format - demonstracijski s minimalnim elementima sudjelovanja.


Redovna cijena je 5000,00kn bez PDV-a**.

Nudimo mogućnost plaćanja na rate.


Broj polaznika je ograničen!


Plaćanje od strane pravnih i fizičkih osoba, te osoba iz inozemstva.


Kontaktirajte nas za detalje prijave:

Info@gourmandise.hr

telefon: +385 1 61 40 185

telefon: +385 9 9343 6465


** U cijenu je uključen lagani slatki doručak-zalogaj (keksi, muffini i/ili tartovi, kava, sok, voda) i ručak (gableci), kava, sok, voda.


VIDIMO SE uskoro u #gourmandise_lab!




Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


Tagovi Frank Haasnoot