Prvi put u #gourmandise_lab u Zagreb stiže FRANK HAASNOOT.


Frank Haasnoot je chef iz Nizozemske s 23-godišnjim iskustvom koji trenutačno radi kao chef konzultant te predavač po cijelom svijetu. 

Nakon završetka slastičarske edukacije radio je u nekoliko slastičarnica, uključujući La Tulipe Desserts u New York-u. Radio je kao Chef Pastry Developer za Creme de la Creme i kao Executive Pastry Chef za Dobla.

Sudjelovao je na različitim natjecanjima u Nizozemskoj i na međunarondom nivou,

2007.g. dobio je 4. mjesto na natjecanju World Chocolate Masters u Parizu.

2011. g. postao je pobjednik na World Chocolate Masters.

Nakon ove pobjede Frank je počeo raditi za The Victorian u Kuwaitu (luksuzna konceptualna slastičarnica), Mandarin Oriental Hotel na Taiwanu te za Peninsula Hotel u Hong Kongu. 

Sredinom 2017.g. Frank se vratio u Europu i započeo je samostalnu karijeru da bi se mogao slobodno razvijati te raditi na različitim projektima vezanima za slastičarstvo i čokolatijerstvo. 


PROGRAM master-classa Franka Haasnoota u Zagrebu u #gourmandise_lab biti će objavljen do kraja 2019.g


Format - demonstracijski s minimalnim elementima sudjelovanja.


Redovna cijena je 5000,00kn bez PDV-a**.

Akcijska ("early bird") cijena je 4500,00 kn bez PDV-a** (za 100% uplate do 15.12.2019.g.).

Nudimo mogućnost plaćanja na rate.


Broj polaznika je ograničen!


Plaćanje od strane pravnih i fizičkih osoba, te osoba iz inozemstva.


Kontaktirajte nas za detalje prijave:

Info@gourmandise.hr

telefon: +385 1 61 40 185

telefon: +385 9 9343 6465


** U cijenu je uključen lagani slatki doručak-zalogaj (keksi, muffini i/ili tartovi, kava, sok, voda) i ručak (gableci), kava, sok, voda.


VIDIMO SE uskoro u #gourmandise_lab!




Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


Tagovi Frank Haasnoot