VEGANSKI i BEZGLUTENSKI DESERTI.


Prvi put u #gourmandise_lab je master-class posvećen veganskim i bezglutenskim desertima. Učit ćemo od jednog od najboljih eksperata u veganskim desertima TONIJA RODRIGUEZA.

Toni Rodriguez je vegan od 2004. g. i zaljubljenik je u zdrave deserte s manjom količinom kalorija bez kolesterola na bazi veganskih namirnica.

U 2006. g. otvorio je slastičarnicu „Lujuria Vegana” u Barceloni.

Autor je nekoliko knjiga o veganskom slastičarstvu i kuhinji općenito:

- Delicias Veganas (Vegan Delights);

- Veganos Cupcakes (Vegan Cupcakes);

Las más exquisitas hamburguesas by chef Toni Rodríguez (Mouthwatering vegan burgers);

Cocina vegana en Familia (2017);

Biblia de la pastelería vegan (2018).

 

2018. g. osnovao je svoju školu u Barceloni - Toni Rodriguez Academia Vegana.


Tijekom 3 dana intenzivnog master-classa pod vodstvom Tonija Rodrigueza proći ćemo kroz bazu veganskog slastičarstva i pekarstva.

Saznat ćemo razlike između klasičnog i veganskog slastičarstva, radit ćemo s posebnim namirnicama te ćemo usporediti tehnike koje se koriste u klasičnom i u veganskom slastičarstvu.


PROGRAM:

Baza:

            Čokolade – proizvodnja bijele i mliječne čokolade koristeći kokosovo mlijeko u prahu

            Margarin – proizvdonja biljnog margarina na bazi kakao maslaca i suncekretovog ulja

 

Individualni deserti:

            CARAMEL*: biskvit s bananom, karamel krema, čokoladni mousse, karamel glazura, crumble od kikirikija

            MANGO DIANGO: biskvit od limuna i jabuka, cremeux od manga, meringa s marakujom, mousse od kokosa, glazura od manga i marakuje

            PURE ROCHER* (individualni desert s različitim teksturama lješnjaka i badema): prhko tijesto od badema, bezglutenski biskvit od lješnaka, hrskavi sloj s kavom i lješnjakom, mousse od lješnjaka i badema, glazura od lješnjaka

 

Torte:

            LUST TORTA OD MRKVE: biskvit od mrkve i oraha, cremeux sa šećerom muskovado, meringa s kokosom

            XOCO* (torta s različitim teksturama čokolade): čokoladni bezglutenski brownie, hrskavi sloj s čokoladom i bademom, čokoladni cremeux, čokoladni mousse, čokoladna glazura

            LEMON PIE*: bezglutensko prhko tijesto, lemon curd, talijanska meringa

 

Viennoiserie:

            CINNAMON ROLLS: brioche s narančom, punjenje od cimeta, oraha i grožđica, glazura od naranče

            COFFEEDAMIA KOUGLOF: Kouglof s maslinovim uljem, vanilijom, zrnima kave, macadamia orasima te hrskavom glazurom s bademima i macardamia orasima

 

Petit Four:

            VANILLARON*: makaron s rumom, vanilijom i čokoladnim cremeuxom

 

Gateaux de voyage:

            PINK PANTHER: kolač s jagodama, limunom i šljivama, compote od malina i jagoda, cremeux od pistacija, glazura od jagoda

* - bez glutena


Format - demonstracijski s minimalnim elementima sudjelovanja.

Redovna cijena je 3.200,00kn bez PDV-a**.
Akcijska ("early bird") cijena je 2.880,00kn bez PDV-a** (za 100% uplate do 15.10.2019.g.).

Nudimo mogućnost plaćanja na rate.

Broj polaznika je ograničen!

Plaćanje od strane pravnih i fizičkih osoba, te osoba iz inozemstva.

Kontaktirajte nas za detalje prijave:
Info@gourmandise.hr
telefon: +385 1 61 40 185
telefon: +385 9 9343 6465

** U cijenu je uključen lagani slatki doručak-zalogaj (keksi, muffini i/ili tartovi, kava, sok, voda) i ručak (gableci), kava, sok, voda.

VIDIMO SE uskoro u #gourmandise_lab!



Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


Tagovi Toni Rodriguez, vegan, gluten-free, veganski, bezglutenski