Zadovoljstvo nam je najaviti još jedan master-class izrade makaronsa!

Raditi ćemo u vrhunsko opremljenoj kuhinji #gourmandise_lab, sa kvalitetnim alatima i sastojcima.
Svaki polaznik/ca proći će kroz cijelu pripremu uz stručno vodstvo!
I naposljetku, svaki polaznik/ca će moći napraviti savršene makaronse kod kuće :)

Saznati ćete odgovore na važna pitanja:

- koje bademovo brašno je najbolje
- koje boje koristiti i kada ih dodati u smjesu
- kako istiskivati smjesu za makaronse na papir za pečenje ili na
silikonsku podlogu podlogu, i što je bolje koristiti
- koja je temperatura pečenja
- kako znati dali su makaronsi dobri ili nisu
- kako napraviti punjenja za makaronse
- kako, gdje i koliko dugo čuvati makaronse


PROGRAM:


Napraviti ćete oko 30 makaronsa s tri vrste punjenja i odnjeti ih kući te podjelit ih sa svojom obitelji i prijateljima.


1) Punjene s pjenušavim vinom, recept od poznate Ladurée slastičarne (Francuska)

2) Punjenje s giandujom (mliječna čokolada s okusom lješnjaka)

3) Punjenje od crnog vina (za ljubitelje vina)
Obavezna je prethodna prijava :)

Pridružite nam se, osigurajte svoje mjesto i neka vam makaronsi više ne zadaju glavobolje :)

Maksimalni broj polaznika je samo 8 osoba!

Cijena je 450,00kn sa PDV-om.

Kontaktirajte nas za detalje prijave:
info@gourmandise.hr
telefon: +385 1 61 40 185
telefon: +385 9 9343 6465



Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet