ZADNJA PRILIKA ZA ONE KOJI JOŠ NISU STIGLI NA MASTER-CLASS pod vodstvom Karima Bourgija.


I JOŠ JEDNA PRILIKA ZA ONE KOJI SU BILI na master-classu pod vodtsvom Karima Bourgija i ZNAJU GA OSOBNO ;) La bomba! :)




Karim Bourgi diplomirao je u Parizu u školi "Le Cordon Bleu" kao slastičar i započeo svoju karijeru u Beirutu u “La Cigale”.

Zatim je radio u “Ladurée” na Champs Elysée u Parisu, te u “Fauchon” u Dubaiju gdje je osim ostalog razvio i niz lokalnih koncepata specijaliziranih za moderno luksuzno slastičarstvo.
Sada je Karim Bourgi Executive Pastry Chef u Almana Group, La Maison du Chocolat u Parisu i u Dubaiju.
Karim je poznat po svojoj izvrsnosti i kvaliteti svojh stvarališta i kreacija, kako u pogledu okusa tako i estetike.

Bio je proglašen 3. najboljim slastičarom na natjecanju “Patissier dans le Monde” (“Najbolji slastičar svijeta”) u Francuskoj 2014.

Također je sudjelovao u Svjetskom slastičarkom kupu u siječnju 2017. godine.
Filozofija ukusa koju podučava na svojim predavanjima je nevjerojatno složena i nudi veliki broj varijacija ukusa i kombinacija.


Karim Bourgi je poznat po preciznim inovativnim tehnikama, znanju o proizvodima, kreativnom izražavanju i inovativnosti.

Na nekoliko dana pridružite se ovom master-classu pod vodstvom Karima Bourgi za nezaboravno i ekskluzivno slastičarsko istraživanje!


PROGRAM bit će objavljen do kraja ljeta 2019.


Format - demonstracijski s minimalnim elementima sudjelovanja.


Redovna cijena je 6.160,00kn* bez PDV-a*.

Akcijska ("early bird") cijena je 5544,00kn bez PDV-a* (za uplate od 100% do 15.07.2019.).


Ima mogučnost plaćanja na rate.



Broj polaznika je ograničen!
Plaćanje od strane pravnih i fizičkih osoba, osoba iz inozemstva.


Kontaktirajte nas za detalje prijave:

info@gourmandise.hr

telefon: +385 1 61 40 185

telefon: +385 9 9343 6465

VIDIMO SE uskoro u #gourmandise_lab!



Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


Tagovi Karim Bourgi