Karim Bourgi diplomirao je u Parizu u školi "Le Cordon Bleu" kao slastičar i započeo svoju karijeru u Beirutu u “La Cigale”. Zatim je radio u “Ladurée” na Champs Elysée u Parisu, te u “Fauchon” u Dubaiju gdje je osim ostalog razvio i niz lokalnih koncepata specijaliziranih za moderno luksuzno slastičarstvo.

 Sada  je Karim Bourgi Executive Pastry Chef u Almana Group, La Maison du Chocolat u Parisu i u Dubaiju.

Karim je poznat po svojoj izvrsnosti i kvaliteti svojh stvarališta i kreacija, kako u pogledu okusa tako i estetike. Bio je proglašen 3. najboljim slastičarom na natjecanju “Patissier dans le Monde” (“Najbolji slastičar svijeta”) u Francuskoj 2014. Također je sudjelovao u Svjetskom slastičarkom kupu u siječnju 2017. godine.

 

Filozofija ukusa koju podučava na svojim predavanjima je nevjerojatno složena i nudi veliki broj varijacija ukusa i kombinacija.

Karim Bourgi je poznat po preciznim inovativnim tehnikama, znanju o proizvodima, kreativnom izražavanju i inovativnosti.

 

Na nekoliko dana pridružite se ovom master-classu pod vodstvom Karima Bourgi za nezaboravno i ekskluzivno slastičarsko istraživanje!

Program master-classa možete pronaći ovdje.


Format - demonstracijski s minimalnim elementima sudjelovanja.

Redovna cijena je 6.160,00kn* bez PDV-a*.
Akcijska ("early bird") cijena je 5544,00kn bez PDV-a* (za uplate od 50% ili 100% do 30.06.2018.).

Ima mogučnost plaćanja na rate.

Broj polaznika je ograničen!

Plaćanje od strane pravnih i fizičkih osoba, osoba iz inozemstva.

Kontaktirajte nas za detalje prijave:
Info@gourmandise.hr
telefon: +385 1 61 40 185
telefon: +385 9 9343 6465

* U cijenu je uključen lagani slatki doručak (kekse, muffini i/ili tartove, kava, sok, voda) i ručak (gableci), kava, sok, voda.

VIDIMO SE uskoro u #gourmandise_lab!Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


Tagovi Karim Bourgi