ZADNJA PRILIKA ZA ONE KOJI JOŠ NISU STIGLI NA MASTER-CLASS pod vodstvom Karima Bourgija.


I JOŠ JEDNA PRILIKA ZA ONE KOJI SU BILI na master-classu pod vodtsvom Karima Bourgija i ZNAJU GA OSOBNO ;) La bomba! :)Karim Bourgi diplomirao je u Parizu u školi "Le Cordon Bleu" kao slastičar i započeo svoju karijeru u Beirutu u “La Cigale”.

Zatim je radio u “Ladurée” na Champs Elysée u Parisu, te u “Fauchon” u Dubaiju gdje je osim ostalog razvio i niz lokalnih koncepata specijaliziranih za moderno luksuzno slastičarstvo.
Sada je Karim Bourgi Executive Pastry Chef u Almana Group, La Maison du Chocolat u Parisu i u Dubaiju.
Karim je poznat po svojoj izvrsnosti i kvaliteti svojh stvarališta i kreacija, kako u pogledu okusa tako i estetike.

Bio je proglašen 3. najboljim slastičarom na natjecanju “Patissier dans le Monde” (“Najbolji slastičar svijeta”) u Francuskoj 2014.

Također je sudjelovao u Svjetskom slastičarkom kupu u siječnju 2017. godine.
Filozofija ukusa koju podučava na svojim predavanjima je nevjerojatno složena i nudi veliki broj varijacija ukusa i kombinacija.


Karim Bourgi je poznat po preciznim inovativnim tehnikama, znanju o proizvodima, kreativnom izražavanju i inovativnosti.

Na nekoliko dana pridružite se ovom master-classu pod vodstvom Karima Bourgi za nezaboravno i ekskluzivno slastičarsko istraživanje!


PROGRAM:

Torta CARAMIAM: hrskavi sloj, konfitur od kupina, lagani mousse od limuna i karamele, mekani biskvit od lješnjaka, krema Namelaka, čokoladni velour, neutralna glazura od kupina.

Torta LA BISE: biskvit od pistacija, hrskavi sloj s pistacijama, konfitur od jagoda, Namelaka od bijele čokolade, lagani mousse od jagoda, gazura od jagoda.

Torta PINA COLADA: mekani biskvit od kokosa, konfitur od ananasa i limete, Namelaka od kokosa, mousse od kokosa, hrskavi sloj s kokosom, bijela mirror glazura.

Desert MONT BLANC 2.0: prhko tijesto od badem, krema od badema i borovnica, konfitur od bobičastog voća, mousse od vanilije,  vermichelli od kestena, velour od bijele čokolade, neutralna glazura od borovnica.

LEMON TART: krema od limuna, prhko tijesto od badema, konfitur od limuna, mekani biskvit od badema, Namelaka od limuna i bijele čokolade, glazura od limuna.

TART COFFEE 100%: prhko tijesto od badema, bečki biskvit, sirup od kave, praline od badema i kave, ganache od bijele čokolade i kave, lagani mousse od bijele čokolade i kave, mirror glazura od kave.

CHOUCHOU PINACOLADA: kuhano tijesto, Namelaka od bijele čokolade i limete, marmelada od ananasa, craquelin, tučeni ganache od kokosa, bijela mirror glazura.

CHOUCHOU VANILIJA I VIŠNJA: kuhano tijesto, craquelin, slastičarska krema s vanilijom i bijelom čokoladom, konfitur od višanja, mirror glazura od višanja, tučeni gaache od badema i bijele čokolade s vanilijom.

KARAMELA EKLERI: kuhano tijesto, karamel glazura, karamel krema.

ČOKOLADNI EKLERI: kuhano tijesto, craquelin, čokoladna krema, glazura od tamne čokolade.

EKLERI DES ÎLES: kuhano tijesto, krema od mliječne čokolade i marakuje, konfitur od malina, glazura od marakuje.

MY TROPESIENNE: tijesto brioche, slastičarska krema, krema od krem sira i ruže.

MAKARONSI: karamela, čokolada, vanilija.


Format - demonstracijski s minimalnim elementima sudjelovanja.

Redovna cijena je 6.160,00kn* bez PDV-a*.

Ima mogučnost plaćanja na rate.


Broj polaznika je ograničen!
Plaćanje od strane pravnih i fizičkih osoba, osoba iz inozemstva.


Kontaktirajte nas za detalje prijave:

info@gourmandise.hr

telefon: +385 1 61 40 185

telefon: +385 9 9343 6465

VIDIMO SE uskoro u #gourmandise_lab!Komentari korisnika (0)

Napiši komentar

    Loše           Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


Tagovi Karim Bourgi