KIT CANDLE IN THE WIND, silikonski kalup, dimenzija 250x80,50mm, visina 95mm + plastična podloga
- Šifra: S25.996.87.0065
- Spremno za isporuku
- 70,18 €
528,77 Kn -
35,09 €
264,39 Kn - U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
- Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
- Cijena za jed. mj.: 35,09 €/kom (264,39 Kn/kom)
- Bez poreza: 28,07 € (211,51 Kn)
Svijeća u kompletu vjetra točno je dizajnirana za stvaranje originalnog dnevnika koji sadrži različite slojeve. Ovaj komplet sastoji se od 5 elemenata: silikonskog kalupa u kombinaciji s plastičnom podlogom za izradu vanjskog pripravka od 1400ml. Unutarnji dio karakterizira 2 različita silikonska umetka i plastičnu podlogu koja povećava stabilnost i upotrebljivost. Kada ih zajedno kombinirate dobit ćete iznenađujući uzorak plamena. Silikomart Professional odabrao je tim SAD-a za razvoj kompleta s kojim su Nicole Arnaud, David Redon i Dever Frédérick natjecali u Coupe du Monde de la Pâtisserie 2017.
MALI INSERT - dimenzijea 225x37mm, visina 42mm, volumen 255ml
SREDNJI INSERT + podloga - dimenzija 238x55mm, visina 70mm, volumen 680ml
KALUP + podloga - dimenzije 250x80mm, visina 95mm, volumen 1400ml
Općenito | |
Specifikacija | MALI INSERT - dimenzijea 225x37mm, visina 42mm, volumen 255ml |
Zemlja podrijetla | Italija |
OBRUČ ZA TART, dimenzija 80mm, pakiranje od 6 kom.
31,25 €
235,45 Kn
Bez poreza: 25,00 € (188,36 Kn)
KIT MILLE BOLLE - silikonski kalup, dimenzija 300x100mm, visina 52mm
52,59 €
396,24 Kn
Bez poreza: 42,07 € (316,99 Kn)
UNIVERSO 1200 - SILIKONSKI KALUP, dimenzija 180mm, visina 50mm
17,59 €
132,53 Kn
Bez poreza: 14,07 € (106,03 Kn)
TRUFFLES 40 - silikonski kalup, 42mm, visina 36mm
25,05 €
188,74 Kn
Bez poreza: 20,04 € (150,99 Kn)
SQUARE SPHERE 1200 - silikonski kalup. Dimenzija 160x160mm. H60mm.
27,37 €
206,22 Kn
Bez poreza: 21,90 € (164,98 Kn)
Pomognite nam da postanemo bolji
Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?
Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!
Vaš GOURMANDISE