KIT RED TAIL -silikonski kalup, 240mm, visina 65mm + silikonski kalup, 213mm, visina 31mm + rezač

  • Šifra: S25.991.87.0065
  • Proizvoda trenutno nema na skladištu. Kontaktirajte nas za detalje
  • 343,75 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 343,75 Kn / kom
  • Bez poreza: 275,00 Kn

Talijanski tim izabrao je Silikomart Professional za izradu galato torte Red Tail na Gelato World Cup 2016. godine pod stručnim i pedantim očima tima voditelja Diego Crosara, poznatog slastičara i talijanske ekipe u sastavu Antonio Capuano, Luigi Tirabassi, Alberto Carretta i Amelio Mazzella di Regnella osvojili  su zlatnu medalju na Gelato World Cup 2016. Red Tail komplet sastoji se od 3 elementa: jedan silikonski kalup, jedan silikonski insert i jedan funkcionalan plastični nož.


Dimenzija: 240m, visina: 65mm
Volumen: 2000ml


Insert
Dimenzija: 213, visina: 35mm
Volumen: 600ml

Općenito
Zemlja podrijetla

Italija

GLAZURA OD BIJELE ČOKOLADE, 3 kg

322,50 Kn Bez poreza 258,00 Kn

SLASTIČARSKE 24kom., (DRESIR) VREĆICE

41,25 Kn Bez poreza 33,00 Kn

KIT LOVISSIMO, silikonski kalup

400,00 Kn Bez poreza 320,00 Kn

SLASTIČARSKE VREĆICE, zelene, 100 kom., 55cm

173,75 Kn Bez poreza 139,00 Kn

MIKRO SRCA 5 - silikonski kalup, 26,5x25mm

110,00 Kn Bez poreza 88,00 Kn

DIAMOND BUCHE, dimenzija80x250mm, visina 67mm

206,25 Kn Bez poreza 165,00 Kn

OBRUČ ZA TART, dimenzija 190mm

90,00 Kn Bez poreza 72,00 Kn

GLAZURA OD MARELICE, 14kg

233,75 Kn 467,50 Kn Bez poreza 187,00 Kn

TAMNA COUVERTURE ČOKOLADA LE CARA, 70% KAKAO min., 3 kg

354,38 Kn 393,75 Kn Bez poreza 283,50 Kn

TAMNA COUVERTURE ČOKOLADA LE CARA, 70% KAKAO min., 1 kg

123,75 Kn 137,50 Kn Bez poreza 99,00 Kn

TAMNA COUVERTURE ČOKOLADA YUCATAN, 55% kakao min., 1 kg

99,00 Kn 110,00 Kn Bez poreza 79,20 Kn

GLAZURA OD MARELICE, 1kg

42,50 Kn Bez poreza 34,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad