MLIJEČNA COUVERTURE ČOKOLADA MARACAIBO 38% 1kg

  • Šifra: D002111G
  • Proizvoda trenutno nema na skladištu. Kontaktirajte nas za detalje
  • 132,50 Kn

  • Bez poreza: 106,00 Kn

Gumbići od tamne čokolade - 2 cm

Kakao: 38% minimalno

Sastojci:

Šećer, mlijeko u prahu, kakao maslac, kakao pasta, emulzifikator: soja lecitin E322, okusi: vanilija, naranča

Upute za uporabu:
Primjena u slastičarstvu za dekor, praline i ganachi.

Kristalizacija:

Rastopite u zdjeli  ili u mikrovalnoj pećnici na temperaturi od 45°C. Ohladite 2/3 na hladnom stolu (mramor). Obradite čokoladu sa lopaticom dok nije postignuta temperatura od 26-27 °C. Zatim dodajte ohlađenu čokoladu u 1/3 tople čokolade u zdjeli kako bi se podigla temperatura do 30-31°C.

Savjet:

Točka topljenja ove čokolade veća je od uobičajene zbog upotrebe "tvrdih" kakaovih bobica (kakaove bobice s visokim talištem).

Sobna temperatura bi trebala biti između 20 i 22°C, kalupi moraju biti čisti i na sobnoj temperaturi (20-22°C.)

Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

Šećer, mlijeko u prahu, kakao maslac, kakao pasta, emulzifikator: soja lecitin E322,

okusi: vanilija, naranča

Upute za uporabu

Upute za uporabu: Primjena u slastičarstvu za dekor, praline i ganach.


Kristalizacija:

Rastopite u zdjeli ili mikrovalnoj peći na 45 ° C (113 ° F).

Ohladite 2/3 na hladnom stolu (mramor).

Radite čokoladu s lopaticom sve dok ne postignete temperaturu od 26-27 ° C

. Obradite čokoladu sa lopaticom dok nije postignuta temperatura od 30-31 ° C.

Savjeti: Točka topljenja ove čokolade veća je od uobičajene zbog upotrebe "tvrdih" kakaovih bobica (kakaove bobice s visokim talištem).


Savjeti:

Sobna temperatura bi trebala biti između 20 i 22°C, kalupi moraju biti čisti i na sobnoj temperaturi (20-22°C.)

Čuvanje

Na suhom i hladnom mjestu, između 15°C i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad