BOJILO TOPLJIVO U MASTIMA, narančasto, težina 25g

  • Šifra: MRTLCP311
  • Raspoloživo
  • 115,00 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 115,00 Kn / kom
  • Bez poreza: 92,00 Kn

UPUTE ZA KORIŠTENJE:
Ovaj puder nije topiv u vodi, može se miješati s mastima poput maslaca ili margarina, a onda se može uliti u tijesto da se oboji. Kada se koristi za bojanje čokolade, može se izliti izravno u rastopljenu čokoladu. Moguće je bojanje pomoću kista ako se otapa u alkoholu.

Općenito
Zemlja podrijetla

Italija

BOJILO U PRAHU TOPLJIVO U MASTIMA, žuto, 80g

242,50 Kn Bez poreza 194,00 Kn

BOJILO U PRAHU, CRNO, 20g

125,00 Kn Bez poreza 100,00 Kn

BOJILO U PRAHU, CRNI RIBIZL, 20g

120,00 Kn Bez poreza 96,00 Kn

BOJILO U PRAHU, ZELENA MENTA, 20g

150,00 Kn Bez poreza 120,00 Kn

BOJILO, tekuće, plavo, 100ml

90,00 Kn Bez poreza 72,00 Kn

BOJILO, tekuće, smeđa karamela, 100ml

90,00 Kn Bez poreza 72,00 Kn

BOJILO U PRAHU CRVENO, JAGODA, 20g

111,25 Kn Bez poreza 89,00 Kn

BOJILO U PRAHU CRVENO, MALINA, 20g

111,25 Kn Bez poreza 89,00 Kn

BOJILO U PRAHU ŽUTO, ŽUMANJAK, 20g

111,25 Kn Bez poreza 89,00 Kn

BOJILO U PRAHU PLAVO, NEBO, 20g

125,00 Kn Bez poreza 100,00 Kn

BOJILO U PRAHU SMEĐE, KARAMELA, 20g

111,25 Kn Bez poreza 89,00 Kn

BOJILO U PRAHU SMEĐE, ČOKOLADA, 20g

111,25 Kn Bez poreza 89,00 Kn

BOJILO U PRAHU ZELENO, PISTACIO, 20g

150,00 Kn Bez poreza 120,00 Kn

TAMNA COUVERTURE ČOKOLADA LE CARA, 70% KAKAO min., 3 kg

354,38 Kn 393,75 Kn Bez poreza 283,50 Kn

TAMNA COUVERTURE ČOKOLADA LE CARA, 70% KAKAO min., 1 kg

123,75 Kn 137,50 Kn Bez poreza 99,00 Kn

TAMNA COUVERTURE ČOKOLADA YUCATAN, 55% kakao min., 1 kg

99,00 Kn 110,00 Kn Bez poreza 79,20 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad