Mliječna couverture čokolada - LE 42, 42%kakao, 3kg

  • Šifra: D002724
  • Spremno za isporuku
  • 495,00 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 165,00 Kn / kg
  • Bez poreza: 396,00 Kn

Mliječna čokolada kremaste i lijepe teksture s sromom biskvita i karamele.

Udio kakao maslaca: 42% minimum


Sastojci: Kakao maslac, obrano mlijeko u prahu, šećer, kakao, emulgator: lecitin uljane repice (E322), mahuna vanilije Bourbon. 

Može sadržavati tragove orašastih plodova i glutena

Čuvanje: Na suhom i hladnom mjestu, između 16 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa

UPUTE ZA UPORABU: Primjena u slastičarstvu za dekoracije, čokoladne praline (za umakanje i stavljanje u kalupe), ganache te kreme.                                                                                               

Savjet:

Za uspješan rad s čokoladom bitno je pravilno temperirati čokoladu poštujući krivulju kristalizacije (temperiranja) označenu na pakiranju.

Da biste dobro napravili svoje praline i dekor  trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.

Sobna temperature za rad s čokoladom bi trebala biti između 20 i 22°C.    


Nutritivne vrijednosti na 100g:   

Energija: 2557 kJ / 611,7 kcal

Masti: 45,9 g

od toga zasićenih: 28,1 g

Ugljikohidrati: 41,7 g

od toga šećera: 39,1 g

Proteini: 8,5 g

Sol: 0,28 g

Natrij: 0,110 g

Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

Kakao maslac, obrano mlijeko u prahu, šećer, kakao, emulgator: lecitin uljane repice (E322), mahuna vanilije Bourbon.


Može sadržavati tragove orašastih plodova i glutena

Upute za uporabu

Primjena u slastičarstvu za dekoracije, čokoladne praline (za umakanje i stavljanje u kalupe), ganache te kreme.

Čuvanje

Na suhom i hladnom mjestu, između 16 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa

Rok čuvanja

18 mjeseci

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad