PEKTIN DGF SERVICE, 1kg

  • Šifra: D008285
  • Proizvoda trenutno nema na skladištu. Kontaktirajte nas za detalje
  • 508,75 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 508,75 Kn / kg
  • Bez poreza: 407,00 Kn

Zgušnjivač za voćne marmelade i konfiture.

Za želiranje marmelade i umake s visokim omjerom šećera.

Aditiv se koristi za stabilizaciju i teksturu proizvoda.

Uglavnom se koristi manje od 1%.

Ovaj pektin spada u kategoriju: "tvar za želiranje" ili "zgušnjavač".

Označavanje  na deklaraciji proizvoda: Pektin ili E440.

Izgled:  u prahu

Boja: krem

Okus: neutralan

Upute za upotrebu:

Recept za voćnu marmeladu:

Izmješati 1 kg voćnog pirea DGF ili DGF COEUR SAUVAGE sa 100g šećera i 30g Pektina DGF.

Zatim dodajte:

1000g šećera

150g glukoze

150g invertnog šećera (TRIMOLINE)

8g vinske kiseline ili 16g limunske kiseline.

Zagrijati do 108°C uz miješanje, zatim zaliti u kalupe (forme).

 

Napomena:

Higroskopan proizvod (upija vlagu): zatvorite pakiranje odmah nakon korištenja.


Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

Pektin E440 (tvar za želiranje), stabilizirani sa kalij i natrij tartaratom (E337)

Čuvanje

U originalnom pakiranju, na sobnoj temperaturi, zaštićena od vlage

Rok čuvanja

24 mjeseca

Nakon otvaranja čuvati 1 mjesec dobro zatvoreno

Vrsta pakiranja

Plastična vrečica u bijeloj plastičnoj ambalaži sa zelenim čepom

SREDSTVO ZA STABILIZACIJU - SORBETA, 200g

18,00 Kn 30,00 Kn Bez poreza 14,40 Kn

STABILIZATOR ZA SLADOLED, 2kg

200,00 Kn Bez poreza 160,00 Kn

ŽELATINA U PRAHU 200B, ZLATNA 1kg

255,00 Kn Bez poreza 204,00 Kn

ŽELATINA U PRAHU 200B, ZLATNA 250g

68,75 Kn Bez poreza 55,00 Kn

SREDSTVO ZA STABILIZACIJU - SORBETA, 2kg

200,00 Kn Bez poreza 160,00 Kn

ŽELATINA RIBLJA, 1kg

862,50 Kn Bez poreza 690,00 Kn

ŽELATINA RIBLJA, 250g

217,50 Kn Bez poreza 174,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad