PEKTIN DGF SERVICE, 1kg

  • Šifra: D008285
  • Proizvoda trenutno nema na skladištu. Kontaktirajte nas za detalje
  • 508,75 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 508,75 Kn / kg
  • Bez poreza: 407,00 Kn

Zgušnjivač za voćne marmelade i konfiture.

Za želiranje marmelade i umake s visokim omjerom šećera.

Aditiv se koristi za stabilizaciju i teksturu proizvoda.

Uglavnom se koristi manje od 1%.

Ovaj pektin spada u kategoriju: "tvar za želiranje" ili "zgušnjavač".

Označavanje  na deklaraciji proizvoda: Pektin ili E440.

Izgled:  u prahu

Boja: krem

Okus: neutralan

Upute za upotrebu:

Recept za voćnu marmeladu:

Izmješati 1 kg voćnog pirea DGF ili DGF COEUR SAUVAGE sa 100g šećera i 30g Pektina DGF.

Zatim dodajte:

1000g šećera

150g glukoze

150g invertnog šećera (TRIMOLINE)

8g vinske kiseline ili 16g limunske kiseline.

Zagrijati do 108°C uz miješanje, zatim zaliti u kalupe (forme).

 

Napomena:

Higroskopan proizvod (upija vlagu): zatvorite pakiranje odmah nakon korištenja.


Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

Pektin E440 (tvar za želiranje), stabilizirani sa kalij i natrij tartaratom (E337)

Čuvanje

U originalnom pakiranju, na sobnoj temperaturi, zaštićena od vlage

Rok čuvanja

24 mjeseca

Nakon otvaranja čuvati 1 mjesec dobro zatvoreno

Vrsta pakiranja

Plastična vrečica u bijeloj plastičnoj ambalaži sa zelenim čepom

SREDSTVO ZA STABILIZACIJU - SORBETA, 200g

18,00 Kn 30,00 Kn Bez poreza 14,40 Kn

STABILIZATOR ZA SLADOLED, 2kg

200,00 Kn Bez poreza 160,00 Kn

ŽELATINA U PRAHU 200B, ZLATNA 1kg

255,00 Kn Bez poreza 204,00 Kn

ŽELATINA U PRAHU 200B, ZLATNA 250g

68,75 Kn Bez poreza 55,00 Kn

SREDSTVO ZA STABILIZACIJU - SORBETA, 2kg

200,00 Kn Bez poreza 160,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad