RAGGIO - silikonski kalup. Dimenzija 195mm, H68mm. Sivi.

  • Šifra: S20.362.13.0065
  • Spremno za isporuku
  • 162,50 Kn

  • U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
  • Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
     
  • Cijena za jedinicu mjere: 162,50 Kn / kom
  • Bez poreza: 130,00 Kn

Dimenzija 195mm, visina 68mm.

Siliconflex asortiman uključuje široku zbirku multi-kalupa čiji kriteriji su stvoreni kako bi se savršeno prilagodili na plehove gastronomskog ili tradicionalnog pekarskog formata (dimenzije 600X400mm).
Siliconflex kalupi su 100% sigurni za hranu i mogu se koristiti pri niskim i visokim temperaturama. Siliconflex raspon je idealan za profesionalnu upotrebu za proizvodnju sladoleda, slastica i općenito u ugostiteljstvu.

Općenito
Zemlja podrijetla

Italija

SLASTIČARSKE 24kom., (DRESIR) VREĆICE

41,25 Kn Bez poreza 33,00 Kn

SLASTIČARSKE 100kom., (DRESIR) VREĆICE

193,75 Kn Bez poreza 155,00 Kn

Flexipan® - Polukugle, 400x600, 24 šupljine

868,75 Kn Bez poreza 695,00 Kn

Flexipan® - Polukugle, 400x300, 12 šupljina

402,50 Kn Bez poreza 322,00 Kn

Flexipan® - Polukugle, 400x600, 48 šupljina

868,75 Kn Bez poreza 695,00 Kn

SPREJ - WONDER VELVET, bijeli, težina 400ml

252,50 Kn Bez poreza 202,00 Kn

SPREJ - WONDER VELVET, crni, težina 400ml

200,00 Kn Bez poreza 160,00 Kn

SPREJ - WONDER VELVET, žuti, težina 400ml

252,50 Kn Bez poreza 202,00 Kn

SPREJ - WONDER VELVET, rozi, težina 400ml

252,50 Kn Bez poreza 202,00 Kn

SPREJ - WONDER VELVET, crveni, težina 400ml

252,50 Kn Bez poreza 202,00 Kn

SPREJ - WONDER VELVET, zeleni, težina 400ml

252,50 Kn Bez poreza 202,00 Kn

SPREJ - VELVET, crni, volumen 150ml

160,00 Kn Bez poreza 128,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad