Bijela čokolada 35%, 1kg

  • Šifra: D002723G
  • Spremno za isporuku
  • 168,75 Kn
  • 101,25 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 101,25 Kn / kg
  • Bez poreza: 81,00 Kn

Prepakirano iz orginalnog pakiranja od 3kg.


Ambalaža :

Plastična vrećica (PET / PET met./PE) 1 kg:

- Neto težina vrećice: 1kg


BIJELA ČOKOLADA 35%                                                                                                                                                                    

Gumbići od bijele čokolade oko 2 cm. 


Okus: Mliječni (tipični za bijelu čokoladu)

Tekstura: Čvrsta na sobnoj temperaturi

Izgled: Briljantan

Boja: Tipična za bijelu čokoladu

Miris: Mliječni (tipični za bijelu čokoladu)


SASTOJCI:

Šećer, kakao maslac,punomasno mlijeko u prahuobrano mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin (E322), ekstrakt vanilije.      

Može sadržavati tragove oraha i glutena.


UPUTE ZA UPORABU:

Primjena u slastičarstvu za dekoracije, čokoladne praline (za umakanje i stavljanje u kalupe), ganache te kreme.                                                                                               


Savjet:

Za uspješan rad s čokoladom bitno je pravilno temperirati čokoladu poštujući krivulju kristalizacije (temperiranja) označenu na pakiranju.

Da biste dobro napravili svoje praline i dekor  trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.

Sobna temperature za rad s čokoladom bi trebala biti između 20 i 22°C.                      


Čuvanje: 

Na suhom i hladnom mjestu, između 16 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa 


Nutritivne vrijednosti na 100 g 

Energija: 2465 kJ / 589,7 kcal

Masti: 42 g

od toga zasićene: 25,7 g

Ugljikohidrati: 46,7 g

od toga šećeri: 46,5 g

Protein: 5,9 g

Sol: 0,23 g

Natrij: 0,092 g




Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

Šećer, kakao maslac,punomasno mlijeko u prahu, obrano mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin (E322), ekstrakt vanilije.


Može sadržavati tragove oraha i glutena.

Upute za uporabu

Primjena u slastičarstvu za dekoracije, čokoladne praline (za umakanje i stavljanje u kalupe), ganache te kreme.

Savjeti

Za uspješan rad s čokoladom bitno je pravilno temperirati čokoladu poštujući krivulju kristalizacije (temperiranja) označenu na pakiranju.


Da biste dobro napravili svoje praline i dekor trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.


Sobna temperature za rad s čokoladom bi trebala biti između 20 i 22°C.

Rok čuvanja

16 mjeseci

BIJELA ČOKOLADA EBENISTERIE, sastrugana, 200g

26,00 Kn 32,50 Kn Bez poreza 20,80 Kn

Bijela couverture čokolada 30%, 1kg

82,13 Kn 91,25 Kn Bez poreza 65,70 Kn

Bijela couverture čokolada 30%, 20kg

1.750,00 Kn Bez poreza 1.400,00 Kn

Bijela čokolada 35%, 1kg

101,25 Kn 168,75 Kn Bez poreza 81,00 Kn

Bijela čokolada LE BLANC 30% , 3kg

283,50 Kn 315,00 Kn Bez poreza 226,80 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad