Bijela čokolada 35%, 1kg

  • Šifra: D002723G
  • Spremno za isporuku
  • 168,75 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 168,75 Kn / kg
  • Bez poreza: 135,00 Kn

Prepakirano iz orginalnog pakiranja od 3kg.


Ambalaža :

Plastična vrećica (PET / PET met./PE) 1 kg:

- Neto težina vrećice: 1kg


BIJELA ČOKOLADA 35%                                                                                                                                                                    

Gumbići od bijele čokolade oko 2 cm. 


Okus: Mliječni (tipični za bijelu čokoladu)

Tekstura: Čvrsta na sobnoj temperaturi

Izgled: Briljantan

Boja: Tipična za bijelu čokoladu

Miris: Mliječni (tipični za bijelu čokoladu)


SASTOJCI:

Šećer, kakao maslac,punomasno mlijeko u prahuobrano mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin (E322), ekstrakt vanilije.      

Može sadržavati tragove oraha i glutena.


UPUTE ZA UPORABU:

Primjena u slastičarstvu za dekoracije, čokoladne praline (za umakanje i stavljanje u kalupe), ganache te kreme.                                                                                               


Savjet:

Za uspješan rad s čokoladom bitno je pravilno temperirati čokoladu poštujući krivulju kristalizacije (temperiranja) označenu na pakiranju.

Da biste dobro napravili svoje praline i dekor  trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.

Sobna temperature za rad s čokoladom bi trebala biti između 20 i 22°C.                      


Čuvanje: 

Na suhom i hladnom mjestu, između 16 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa 


Nutritivne vrijednosti na 100 g 

Energija: 2465 kJ / 589,7 kcal

Masti: 42 g

od toga zasićene: 25,7 g

Ugljikohidrati: 46,7 g

od toga šećeri: 46,5 g

Protein: 5,9 g

Sol: 0,23 g

Natrij: 0,092 g




Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

Šećer, kakao maslac,punomasno mlijeko u prahu, obrano mlijeko u prahu, emulgator: sojin lecitin (E322), ekstrakt vanilije.


Može sadržavati tragove oraha i glutena.

Upute za uporabu

Primjena u slastičarstvu za dekoracije, čokoladne praline (za umakanje i stavljanje u kalupe), ganache te kreme.

Savjeti

Za uspješan rad s čokoladom bitno je pravilno temperirati čokoladu poštujući krivulju kristalizacije (temperiranja) označenu na pakiranju.


Da biste dobro napravili svoje praline i dekor trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.


Sobna temperature za rad s čokoladom bi trebala biti između 20 i 22°C.

Rok čuvanja

16 mjeseci

Bijela couverture čokolada 30%, 1kg

91,25 Kn Bez poreza 73,00 Kn

Bijela couverture čokolada 30%, 20kg

1.750,00 Kn Bez poreza 1.400,00 Kn

Bijela čokolada 35%, 1kg

168,75 Kn Bez poreza 135,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad