Baza za bavarsku kremu - MALINA, 1kg

  • Šifra: V353401-06
  • Proizvoda trenutno nema na skladištu. Kontaktirajte nas za detalje
  • 83,75 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 83,75 Kn / kg
  • Bez poreza: 67,00 Kn

Voćne baze za mousseve i bavaroise (bavarske) kreme

-novi LÉONCE BLANCE proizvodi su razvijeni da bih olakšali pripremu voćnih deserata koristeći pasterizirani voćne baze za mousseve koji sadrži kvalitetne sastojke.

-proces proizvodnje novih LÉONCE BLANCE proizvoda temelji se na dugogodišnjem znanju i know how u smislu izrade proizvoda visoke kvalitete.

- od 1kg baze LÉONCE BLANCE i od 2kg slatkog vrhnja možete dobiti 3kg moussea, t.j. 5,3l izmiksamog gotovog proizvoda, što znači oko 67 deserata u čaši (po 80ml) ili 53 monoporcija (po100ml).

Deserte pripremjene koristeći baze LÉONCE BLANCE mogu se smrznuti, što daje mogućnost pripremiti veliku količinu proizvoda unaprijed. Odmrzavanje traje samo 2 sata. Što se tiče visualnog aspekat nakon odmrzavanja, deserti imaju jednolične teksture.


POSTUPAK PRIPEREME:

1. otvorite vrećicu LÉONCE BLANCE i stavite sadržaj u posudu

2. Izmiksajte slatko vrhnje 35% (bez šećera, termički ne obrađeno) u proporciji 2 djela slatkog vrhnja i 1 dio baze LÉONCE BLANCE (naprimjer, 2kg slatkog vrhnja na 1kg baze LÉONCE BLANCE)

3. Pomalo dodajte tučeno slatko vrhnje u bazu LÉONCE BLANCE (prvo s pjenjačom, dalje – sa špatulom).

Vaš mousse je spreman za korištenje kao sastavni dio Vaših deserata.


Općenito
Specifikacija

ENERGIJA I NUTRITIVNE VRIJEDNOSTI


Energija 560kJ /132kcal

masti 0,1 g

od kojih zasićene masne kiseline

Kiselina 0,02 g

Karbonati 31,2 g

od kojih šećeri 30,9 g

Proteini 0,3 g

Sol 1,2 g

Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

voće 68% (jabuka 58%, malina 10%), šećer, zgušnjivaći: pektin (pektin, natrijev heksametafosfat, dekstroza) i modificirani kukuruzni škrob, voda, korekcija kiseline: natrij citrat i limunska kiselina, aromatizirani, purpurni sok od koncentrata mrkve, aditivi: kalijev sorbat, antioksidansi: askorbinska kiselina.

Ne sadržava alergene.

Upute za uporabu

  1. Otvorite vrećicu LÉONCE BLANCE i stavite sadržaj u posudu

  2. Izmiksajte slatko vrhnje 35% (bez šećera, termički ne obrađeno) u proporciji 2 djela slatkog vrhnja i 1 dio baze LÉONCE BLANCE (naprimjer, 2kg slatkog vrhnja na 1kg baze LÉONCE BLANCE)

  3. Pomalo dodajte tučeno slatko vrhnje u bazu LÉONCE BLANCE (prvo s pjenjačom, dalje – sa špatulom).


Vaš mousse je spreman za korištenje kao sastavni dio Vaših deserata.

Čuvanje

Rok trajanja: unutar 12 mjeseci od datuma proizvodnje

Čuvanje prije otvaranja: čuvati na suhom i tamnom mjestu, preporučljiva temperatura do +25°C

Čuvanje nakon otvaranja: čuvati zatvroreno u frižideru. Konzumirati u roku od 48 sati (pod normalnim uvijetima korištenja).

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad