SILFORM - SENDVIČ, 8 udubina, 600x400mm, silikonski kalup

  • Šifra: M337102
  • Proizvoda trenutno nema na skladištu. Kontaktirajte nas za detalje
  • 548,75 Kn
    72,83 €

  • U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
  • Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
     
  • Cijena za jed. mj.: 548,75 Kn/kom (72,83 €/kom)
  • Bez poreza: 439,00 Kn (58,27 €)

Broj udubina: 8

Duljina - 240mm x širina - 70mm x visina - 35 mm

Silikonski kalup: 600x400mm

Dizajniran od silikonske impregnirane gazirano pletene staklene tkanine, pogodna za pečenje choux tijesta i slijepo pečenje baza tartova. Cirkulacija toplog zraka osigurava ujednačenu boju isto kao i mekoću.

Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

SILFORM - TARTELET, 60 udubina, 600x400mm, silikonski kalup

505,00 Kn
67,03 € Bez poreza: 404,00 Kn (53,62 €)

SILFORM - OVALNI TARTELET, 48 udubina, 600x400mm, silikonski kalup

548,75 Kn
72,83 € Bez poreza: 439,00 Kn (58,27 €)

SILFORM - ŽLICA, 36 udubina, 600x400mm, silikonski kalup

548,75 Kn
72,83 € Bez poreza: 439,00 Kn (58,27 €)

SILFORM - ECLAIRS, 18 udubina, 600x400mm, silikonski kalup

505,00 Kn
67,03 € Bez poreza: 404,00 Kn (53,62 €)

SILFORM - TARTELET, 24 udubine, 600x400mm, silikonski kalup

548,75 Kn
72,83 € Bez poreza: 439,00 Kn (58,27 €)

SILFORM - TARTELET, 15 udubina, 600x400mm, silikonski kalup

548,75 Kn
72,83 € Bez poreza: 439,00 Kn (58,27 €)

SILFORM - SENDVIČ, 8 udubina, 600x400mm, silikonski kalup

548,75 Kn
72,83 € Bez poreza: 439,00 Kn (58,27 €)

SILFORM - PAIRS BREST, silikonski kalup, 24 udubina, dimenzija 600x400mm

548,75 Kn
72,83 € Bez poreza: 439,00 Kn (58,27 €)

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad