SQ002 - silikonski kalup, canneles, dimenzija 56mm, visina 50mm
- Šifra: S40.402.20.0000
- Potrebna pred-narudžba
462,50 Kn
- U cijenu je uključen PDV po stopi od 25%.
- Troškovi dostave dodatno se naplaćuju prema cijenama dostave Overseas-a.
- Bez poreza: 370,00 Kn
Dimenzija 56mm
Visina 50mm
Kalupi sastava Sessantaquaranta razvijeni su kako bi se postigla učinkovitija upotreba površine za pečenje i smanjilo vrijeme pripreme zahvaljujući optimizaciji produktivnosti u kalupu za pečenje dimenzije 60×40 cm. Kalupi su izrađeni od 100% higijenskog silikona i mogu se koristiti u rashladnom sustavu kao i u pećnici. Raspon 60x40 idealan je za profesionalnu uporabu u svijetu proizvodnje sladoleda, slatkiša i Horeca.
Općenito | |
Zemlja podrijetla | Italija |
SQ064 - silikonski kalup, N.24, polukugle 70mm, visina 40mm
462,50 Kn Bez poreza 370,00 Kn
SQ012 - KRUG, N. 6 , crni silikonski kalup, 160mm, visina 10mm, 600x400mm
515,00 Kn Bez poreza 412,00 Kn
SQ013 - KRUG, N. 12 , crni silikonski kalup, 120mm, visina 10mm, 600x400mm
515,00 Kn Bez poreza 412,00 Kn
SQ015 - POLUKUGLA, N. 96 , crni silikonski kalup, 35mm, visina 17,5mm, 600x400mm
515,00 Kn Bez poreza 412,00 Kn
SQUARE SPHERE, silikonski kalup, dimenzija 60x60mm, visina 39mm
128,75 Kn Bez poreza 103,00 Kn
SQ013 - SILIKONSKI KALUP, DISC, N.12, dimenzija 120mm, visina 10mm
515,00 Kn Bez poreza 412,00 Kn
SQ009 - silikonski kalup, muffin, dimenzija 69mm, visina 39mm
462,50 Kn Bez poreza 370,00 Kn
SQ056 - silikonski kalup, ovalni, dimenzija 51mm, visina 20mm
462,50 Kn Bez poreza 370,00 Kn
SQ028 SURF, silikonski kalup dimenzija 120x20,5mm, visina 36mm
462,50 Kn Bez poreza 370,00 Kn
SQ066 TRONCO, silikonski kalup dimenzija 580x152mm, visina 76 mm + plastična potpora
462,50 Kn Bez poreza 370,00 Kn
SF033 - silikonski kalup NR. 18 mini Bordelais, dimenzija 35mm, visina 35 mm
68,75 Kn Bez poreza 55,00 Kn
Pomognite nam da postanemo bolji
Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?
Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!
Vaš GOURMANDISE