TAMNA COUVERTURE ČOKOLADA CARAIBES, 72% kakao min., 1kg

  • Šifra: D002105
  • Spremno za isporuku
  • 150,00 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 150,00 Kn / kg
  • Bez poreza: 120,00 Kn

SASTOJCI:

Kakao pasta, šećer, kakao maslac, nemasni kakao prah, emulgator: sojin lecitin E322, aroma vanilije.


UPUTE ZA UPOTREBU:

Primjena u slastičarstvu za dekor, praline i ganache.


ČUVANJE: Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa.


Kristalizacija:

Rastopite u zdjeli  ili u mikrovalnoj pećnici na temperaturi od 50-55°C. Ohladite 2/3 na hladnom stolu (mramor). Obradite čokoladu sa lopaticom dok nije postignuta temperatura od 28-29°C. Zatim dodajte ohlađenu čokoladu u 1/3 tople čokolade u zdjeli kako bi se podigla temperatura do 32-34°C.

Savjet:

Topljivost ove čokolade je viša od uobičajene zbog uporabe "tvrdih" kakao maslaca  (kakao maslac s visokom točkom tališta).

Da biste dobro napravili svoje praline i dekor trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.

Sobna temperatura bi trebala biti između 20 i 22°C, kalupi moraju biti čisti i na sobnoj temperaturi (20-22°C)

Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

Kakao pasta, šećer, kakao maslac, nemasni kakao prah, emulgator: sojin lecitin E322, aroma vanilije

Čuvanje

Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa

Rok čuvanja

24 mjeseca

Vrsta pakiranja

Smeđa plastična vrećica

ČOKOLADNI POSIP ZA DEKORACIJU, 1 kg

125,00 Kn Bez poreza 100,00 Kn

KAKAO MASLAC, gumbići, 200g

47,50 Kn Bez poreza 38,00 Kn

Tamna couverture čokolada, 55% kakao min., 5kg

362,50 Kn Bez poreza 290,00 Kn

Tamna couverture čokolada 62%, 1kg

81,25 Kn Bez poreza 65,00 Kn

Tamna couverture čokolada 50%, 1kg

68,00 Kn Bez poreza 54,40 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad