TAMNA COUVERTURE ČOKOLADA - FONDANT EXTRA GORKI, 64% kakao min., 2,5kg

  • Šifra: D002004
  • Potrebna pred-narudžba
  • 265,00 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 106,00 Kn / kg
  • Bez poreza: 212,00 Kn

Tamna couverture čokolada u tabli od 2,5 kg

Kakao: minimalno  64%

Dimenzije: 33cm x 20cm x 3,6 cm

Sastojci:

Šećer, kakao pasta, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin E322, aroma vanilije. Može sadržavati tragove oraha, glutena i mlijeka.

UPUTE ZA UPORABU:

Primjena u slastičarstvu za dekor, praline i ganachi.

Kristalizacija:

Rastopite u zdjeli  ili u mikrovalnoj pećnici na temperaturi od 50-55°C. Ohladite 2/3 na hladnom stolu (mramor). Obradite čokoladu sa lopaticom dok nije postignuta temperatura od 28-29°C. Zatim dodajte ohlađenu čokoladu u 1/3 tople čokolade u zdjeli kako bi se podigla temperatura do 32-34°C.

Savjet:

Toplina ove čokolade je viša od uobičajene zbog uporabe "tvrdih" kakao maslaca  (kakao maslaci s visokom  točkom tališta).

Da biste dobro napravili svoje praline i dekor  trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.

Sobna temperatura bi trebala biti između 20 i 22°C, kalupi moraju biti čisti i na sobnoj temperaturi (20-22°C.)

Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

Šećer, kakao pasta, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin E322, aroma vanilije. Može sadržavati tragove oraha, glutena i mlijeka.

Čuvanje

Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa

Rok čuvanja

24 mjeseca

Vrsta pakiranja

Tiskana plastična vrećica

TAVA, dimenzija 140mm

353,75 Kn Bez poreza 283,00 Kn

KAKAO PRAH - EXTRA CRVENI 20/22, 1 kg

80,00 Kn 100,00 Kn Bez poreza 64,00 Kn

TAVA, dimenzija 160mm

356,25 Kn Bez poreza 285,00 Kn

TAVA, dimenzija 180mm

376,25 Kn Bez poreza 301,00 Kn

TAVA, dimenzija 200mm

408,75 Kn Bez poreza 327,00 Kn

ČELIČNA ŠPATULA

62,50 Kn Bez poreza 50,00 Kn

ŠPATULA ZA ČIŠĆENJE / ZA ČOKOLADU, 220mm

206,25 Kn Bez poreza 165,00 Kn

REZAČ ZA ČOKOLADU, INOX

205,00 Kn Bez poreza 164,00 Kn

KALUP ŠKOLJKA

213,75 Kn Bez poreza 171,00 Kn

KALUP - POLA JAJE

213,75 Kn Bez poreza 171,00 Kn

KALUP DJED BOŽIĆNJAK

213,75 Kn Bez poreza 171,00 Kn

KALUP JOY

232,50 Kn Bez poreza 186,00 Kn

KALUP SRCE

232,50 Kn Bez poreza 186,00 Kn

KALUP DIJAMANT

230,00 Kn Bez poreza 184,00 Kn

KALUP QUENELLES

230,00 Kn Bez poreza 184,00 Kn

KALUP ZA ČOKOLADU, polikarbonatni, 156x77mm

232,50 Kn Bez poreza 186,00 Kn

KALUP ZA ČOKOLADU, polikarbonatni, 150x60mm

230,00 Kn Bez poreza 184,00 Kn

PVC VRPCA ZA ČOKOLADU, 60mm

276,25 Kn Bez poreza 221,00 Kn

PVC VRPCA ZA ČOKOLADU, 50mmx100m (rola)

143,75 Kn Bez poreza 115,00 Kn

ACETATNA FOLIJA, 200mx45mm

158,75 Kn Bez poreza 127,00 Kn

PVC VRPCA ZA ČOKOLADU, visina 45mm

207,50 Kn Bez poreza 166,00 Kn

KALUP POLUKUGLA, 26mm

232,50 Kn Bez poreza 186,00 Kn

100% ČISTA PASTA OD KAKAA, 2kg

257,50 Kn Bez poreza 206,00 Kn

100% ČISTA PASTA OD KAKAA, 250g

35,00 Kn Bez poreza 28,00 Kn

KAKAO PRAH - EXTRA CRVENI 20/22, 250g

24,00 Kn 30,00 Kn Bez poreza 19,20 Kn

KAKAO MASLAC, gumbići, 3kg

622,50 Kn Bez poreza 498,00 Kn

KAKAO MASLAC, gumbići, 200g

47,50 Kn Bez poreza 38,00 Kn

MLIJEČNA COUVERTURE ČOKOLADA MARACAIBO 38% 1kg

79,50 Kn 132,50 Kn Bez poreza 63,60 Kn

Tamna couverture čokolada, 55% kakao min., 5kg

362,50 Kn Bez poreza 290,00 Kn

Tamna couverture čokolada 62%, 1kg

81,25 Kn Bez poreza 65,00 Kn

Tamna couverture čokolada 50%, 1kg

85,00 Kn Bez poreza 68,00 Kn

Čokoladne kapljice 44%, 6kg

437,50 Kn Bez poreza 350,00 Kn

Čokoladne kapljice 44%, 1kg

81,25 Kn Bez poreza 65,00 Kn

Tamna couverture čokolada 62%, 5kg

392,50 Kn Bez poreza 314,00 Kn

MAŠINA ZA RASTAPANJE ČOKOLADE, 2X1,5L

3.376,25 Kn Bez poreza 2.701,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

Tagovi: čokolada

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad