TAMNA COUVERTURE ČOKOLADA GUAYAQUIL, 64% KAKAO min., 1kg

  • Šifra: D002104
  • Spremno za isporuku
  • 131,25 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 131,25 Kn / kg
  • Bez poreza: 105,00 Kn

Gumbići od tamne čokolade - 2 cm

Sastojci:
Kakao pasta, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin E322, arome vanilije.

Upute za uporabu:

Primjena u slastičarstvu za dekor, praline, i ganache.
Kristalizacija:
Rastopite u zdjeli  ili u mikrovalnoj pećnici na temperaturi između 50 i 55°C. Ohladite 2/3 na hladnom stolu (mramor). Obradite čokoladu sa lopaticom dok nije postignuta temperatura od 27-28°C. Zatim dodajte do 1/3 tople čokolade u zdjelu kako bi se podignula temperatura do 32-34°C.

Čuvanje:

Da biste dobro napravili svoje praline i dekor trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.
Sobna temperatura bi trebala biti između 20 i 22°C, kalupi moraju biti čisti i na sobnoj temperaturi (20-22°C.)
Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa.

Rok čuvanja: 24 mjeseca

Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

Kakao pasta, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin E322, arome vanilije.

Upute za uporabu

Primjena u slastičarstvu za dekor, praline, i ganache.

Kristalizacija:

Rastopite u zdjeli ili u mikrovalnoj pećnici na temperaturi između 50 i 55°C. Ohladite 2/3 na hladnom stolu (mramor). Obradite čokoladu sa lopaticom dok nije postignuta temperatura od 27-28°C. Zatim dodajte do 1/3 tople čokolade u zdjelu kako bi se podignula temperatura do 32-34°C.

Čuvanje

Da biste dobro napravili svoje praline i dekor trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.

Sobna temperatura bi trebala biti između 20 i 22°C, kalupi moraju biti čisti i na sobnoj temperaturi (20-22°C.)

Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa.

Rok čuvanja

24 mjeseca

TAVA, dimenzija 140mm

353,75 Kn Bez poreza 283,00 Kn

TAVA, dimenzija 160mm

356,25 Kn Bez poreza 285,00 Kn

TAVA, dimenzija 180mm

376,25 Kn Bez poreza 301,00 Kn

TAVA, dimenzija 200mm

408,75 Kn Bez poreza 327,00 Kn

ČELIČNA ŠPATULA

62,50 Kn Bez poreza 50,00 Kn

ŠPATULA ZA ČIŠĆENJE / ZA ČOKOLADU, 220mm

206,25 Kn Bez poreza 165,00 Kn

REZAČ ZA ČOKOLADU, INOX

205,00 Kn Bez poreza 164,00 Kn

KALUP ŠKOLJKA

213,75 Kn Bez poreza 171,00 Kn

KALUP - POLA JAJE

213,75 Kn Bez poreza 171,00 Kn

KALUP DJED BOŽIĆNJAK

213,75 Kn Bez poreza 171,00 Kn

KALUP JOY

227,50 Kn Bez poreza 182,00 Kn

KALUP DIJAMANT

232,50 Kn Bez poreza 186,00 Kn

KALUP QUENELLES

227,50 Kn Bez poreza 182,00 Kn

KALUP ZA ČOKOLADU, polikarbonatni, 156x77mm

227,50 Kn Bez poreza 182,00 Kn

KALUP ZA ČOKOLADU, polikarbonatni, 150x60mm

233,75 Kn Bez poreza 187,00 Kn

PVC VRPCA ZA ČOKOLADU, 60mm

276,25 Kn Bez poreza 221,00 Kn

PVC VRPCA ZA ČOKOLADU, 50mmx100m (rola)

143,75 Kn Bez poreza 115,00 Kn

PVC VRPCA ZA ČOKOLADU, 45mmx100m (rola)

122,50 Kn Bez poreza 98,00 Kn

ACETATNA FOLIJA, 200mx45mm

158,75 Kn Bez poreza 127,00 Kn

PVC VRPCA ZA ČOKOLADU, visina 45mm

207,50 Kn Bez poreza 166,00 Kn

KALUP POLUKUGLA

232,50 Kn Bez poreza 186,00 Kn

KAKAO MASLAC, gumbići, 3kg

622,50 Kn Bez poreza 498,00 Kn

KAKAO MASLAC, gumbići, 200g

47,50 Kn Bez poreza 38,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad