TAMNA COUVERTURE ČOKOLADA GUAYAQUIL, 64% KAKAO min., 1kg

  • Šifra: D002104
  • Spremno za isporuku
  • 125,00 Kn
  • 112,50 Kn

  • Cijena za jedinicu mjere: 112,50 Kn / kg
  • Bez poreza: 90,00 Kn

Gumbići od tamne čokolade - 2 cm

Sastojci:
Kakao pasta, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin E322, arome vanilije.

Upute za uporabu:

Primjena u slastičarstvu za dekor, praline, i ganache.
Kristalizacija:
Rastopite u zdjeli  ili u mikrovalnoj pećnici na temperaturi između 50 i 55°C. Ohladite 2/3 na hladnom stolu (mramor). Obradite čokoladu sa lopaticom dok nije postignuta temperatura od 27-28°C. Zatim dodajte do 1/3 tople čokolade u zdjelu kako bi se podignula temperatura do 32-34°C.

Čuvanje:

Da biste dobro napravili svoje praline i dekor trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.
Sobna temperatura bi trebala biti između 20 i 22°C, kalupi moraju biti čisti i na sobnoj temperaturi (20-22°C.)
Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa.

Rok čuvanja: 24 mjeseca

Općenito
Zemlja podrijetla

Francuska

Sastojci

Kakao pasta, šećer, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin E322, arome vanilije.

Upute za uporabu

Primjena u slastičarstvu za dekor, praline, i ganache.

Kristalizacija:

Rastopite u zdjeli ili u mikrovalnoj pećnici na temperaturi između 50 i 55°C. Ohladite 2/3 na hladnom stolu (mramor). Obradite čokoladu sa lopaticom dok nije postignuta temperatura od 27-28°C. Zatim dodajte do 1/3 tople čokolade u zdjelu kako bi se podignula temperatura do 32-34°C.

Čuvanje

Da biste dobro napravili svoje praline i dekor trebali bi raditi čokoladu u skladu s krivuljom topline.

Sobna temperatura bi trebala biti između 20 i 22°C, kalupi moraju biti čisti i na sobnoj temperaturi (20-22°C.)

Na suhom i hladnom mjestu, između 15 i 18°C, zaštićeno od svjetlosti, vlage i parazitskih (jakih) mirisa.

Rok čuvanja

24 mjeseca

TAVA, dimenzija 140mm

353,75 Kn Bez poreza 283,00 Kn

TAVA, dimenzija 160mm

356,25 Kn Bez poreza 285,00 Kn

TAVA, dimenzija 180mm

376,25 Kn Bez poreza 301,00 Kn

TAVA, dimenzija 200mm

408,75 Kn Bez poreza 327,00 Kn

MINI TRUFFLES - SILIKONSKI KALUP

102,50 Kn Bez poreza 82,00 Kn

ČELIČNA ŠPATULA

62,50 Kn Bez poreza 50,00 Kn

GUITAR PODLOGA, 600x400mm

743,75 Kn Bez poreza 595,00 Kn

ŠPATULA ZA ČIŠĆENJE / ZA ČOKOLADU, 220mm

206,25 Kn Bez poreza 165,00 Kn

REZAČ ZA ČOKOLADU, INOX

205,00 Kn Bez poreza 164,00 Kn

KALUP ŠKOLJKA

213,75 Kn Bez poreza 171,00 Kn

KALUP - POLA JAJE

213,75 Kn Bez poreza 171,00 Kn

KALUP DJED BOŽIĆNJAK

213,75 Kn Bez poreza 171,00 Kn

KALUP JOY

213,75 Kn Bez poreza 171,00 Kn

KALUP POLUKUGLA

227,50 Kn Bez poreza 182,00 Kn

KALUP DIJAMANT

227,50 Kn Bez poreza 182,00 Kn

KALUP QUENELLES

227,50 Kn Bez poreza 182,00 Kn

TAMNA COUVERTURE ČOKOLADA GUAYAQUIL, 64% KAKAO min., 1kg

112,50 Kn 125,00 Kn Bez poreza 90,00 Kn

KALUP ZA ČOKOLADU, polikarbonatni, 156x77mm

222,50 Kn Bez poreza 178,00 Kn

KALUP ZA ČOKOLADU, polikarbonatni, 150x60mm

222,50 Kn Bez poreza 178,00 Kn

PVC VRPCA ZA ČOKOLADU, 60mm

276,25 Kn Bez poreza 221,00 Kn

PVC VRPCA ZA ČOKOLADU, 50mmx100m (rola)

135,00 Kn Bez poreza 108,00 Kn

PVC VRPCA ZA ČOKOLADU, 45mmx100m (rola)

118,75 Kn Bez poreza 95,00 Kn

ACETATNA FOLIJA, 200mx45mm

156,25 Kn Bez poreza 125,00 Kn

PVC VRPCA ZA ČOKOLADU, visina 45mm

207,50 Kn Bez poreza 166,00 Kn

MLIJEČNA ČOKOLADA S LJEŠNJACIMA, GIANDUJAS, 2,5kg

320,00 Kn 400,00 Kn Bez poreza 256,00 Kn

Napiši komentar

    Loše             Dobro

  Pomognite nam da postanemo bolji

Da bismo mi postali bolji za vaše potrebe, podijelite vaše želje sa nama: koje proizvode želite vidjeti u našem web-shopu, koje informacije bi vam bile zanimljive, što da poboljšamo na našoj web-stranici (ako imamo nekih tehničkih poteškoča ili pismenih pogrešaka)?

Biti ćemo vam zahvalni na vašim komentarima, idejama i mišljenjima!

Vaš GOURMANDISE

  Pošalji savjet


  Nazad